ACSI FreeLife

Menu

De hoofdrolspelers van de TestTour 2019 zijn ….

testtourDe testteams voor de ACSI FreeLife TestTour 2019 zijn bekend! In augustus 2019 vertrekken twee testteams met een splinternieuwe auto-caravancombinatie naar Wallonië. En in september is het de beurt aan de andere twee testteams om met een gloednieuwe camper langs de meest prominente Hanzesteden te reizen. Deze koppels spelen de hoofdrol.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
1
1
ReactiesPraat mee
blog artikel vierluik

Tijdens de derde editie van de ACSI FreeLife TestTour testen vier verschillende teams kampeermiddelen van de Erwin Hymer Group Nederland. In tegenstelling tot voorgaande edities worden er naast caravans ook campers getest. Erwin en Henriëtte van der Louw uit Vinkeveen trekken eropuit als het testteam Actievelingen. Frank, Saskia, Dinand en Robin van Estrik uit Lienden gaan als Gezinskampeerders het avontuur aan in Wallonië, bekend van onder andere de Belgische Ardennen. Paul en Enny Kavelaar uit Wateringen vertegenwoordigen de categorie Levensgenieters al reizend met hun testcamper langs de Hanzesteden. En Joop en Tonny Temmink uit Haaksbergen halen hun hart op in diverse Hanzesteden als Cultuurliefhebbers.

De testvoertuigen

De reis door het Belgische Wallonië vindt medio augustus plaats. De familie van Estrik mag de Dethleffs c’go 415 QL Spring Edition testen. Om de caravan te trekken, krijgen ze de nieuwe Subaru Outback tot hun beschikking. Actievelingen Erwin en Henriëtte mogen de Eriba Nova 480 Trend gaan uitproberen. Ook zij zullen hun caravan aan een Subaru Outback koppelen.

Levensgenieters Paul en Enny mogen de Bürstner Lyseo Time T Limited T 690 G camper als onderkomen gebruiken. Dit is het splinternieuwe actiemodel van Bürstner. Cultuurliefhebbers Joop en Tonny krijgen de nieuwe LMC Element T668 G tot hun beschikking. Een volledig nieuwe halfintegraal. In ACSI FreeLife 6 ontdek je in de nieuwsspecial alvast enkele details van deze camper uit het instapsegment.

Partners

Voor de TestTour 2019 werkt ACSI FreeLife nauw samen met de Erwin Hymer Group Nederland (hieronder vallen onder andere de merken Bürstner, Eriba, LMC en Dethleffs), Wallonië België Toerisme en Interreg Deutschland Nederland (Hanzesteden). Subaru levert voor het trekken van de testcaravans twee Subaru Outbacks.

Maak kennis met de testteams

Ben je benieuwd naar meer details van de winnende testteams? Houd onze website in de gaten, want de komende tijd zullen we interviews met de teams publiceren. Daarnaast kun je op de actiepagina van de ACSI FreeLife TestTour 2019 alvast een korte introductie lezen.

Praat mee

  1. W

    Ik rij zelf met een outback. Ga dit heel goed volgen ben benieuwd naar hun mening.

    Reageer
    1
    0

Praat mee: De hoofdrolspelers van de TestTour 2019 zijn ....

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht