ACSI FreeLife

Menu

Het nieuwe jasje van ACSIFreeLife.nl

Je kijkt naar de nieuwe ACSI FreeLife-website! Met een spiksplinternieuw ontwerp, strakke homepage en overzichtelijke categorieën hopen we dat je gemakkelijk je weg kunt vinden naar het meest recente kampeernieuws.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
10
10
ReactiesPraat mee
nieuwe website

Graag willen we je alvast een beetje kennis laten maken met onze kersverse website. Daarom zetten we wat leuke nieuwigheidjes voor je op een rijtje.

Reageren op berichten

Reageren op interessante kampeerartikelen is nog nooit zo makkelijk geweest. Op de oude website had je al de gelegenheid om een reactie onder een artikel achter te laten. Dat kan nog steeds, maar als je nu een account aanmaakt, dan krijg je een e-mailberichtje als iemand anders op jouw vraag of opmerking heeft gereageerd.

Maak je eigen account aan via de link onderaan een artikel, stel een mooie foto van je kampeermiddel in en ga in gesprek met je medekampeerders over de onderwerpen die jou interesseren.

Nieuwe categorieën en dossiers

Wil je op de hoogte blijven van het laatste kampeernieuws? Dan is de nieuwe categorie ‘Tips & trends’ wat voor jou. En wie zich liever verdiept in een bepaald actueel onderwerp, is bij de dossiers aan het juiste adres. Hier kom je bijvoorbeeld alles te weten over een bepaald thema, zoals buscampers, winterkamperen en trekauto’s.

Smartphone en tablet

Nog een leuke bijkomstigheid: de nieuwe website is ook goed leesbaar op je smartphone en tablet. Ideaal voor als je onderweg bent of gewoon even snel de laatste nieuwtjes op kampeergebied wilt lezen.

Verder kun je in één oogopslag zien welke onderwerpen veel besproken worden door je medekampeerders, staan de tests van je favoriete kampeermiddel handig bij elkaar en nog veel meer!

Een website is nooit af, dus we horen graag wat er beter kan of wat jij een toevoeging zou vinden.

Confidental Infomation