ACSI FreeLife

Menu

Het liefst naast Wendy van Dijk

Presentatrice Wendy van Dijk heeft niet alleen succes op televisie, ook kampeerders zijn erg van haar gecharmeerd. Ze willen Wendy het liefst als buurvrouw op de camping zien. Zo blijkt uit de ACSI FreeLife kampeerenquête, die gehouden is onder 4500 Nederlandse en Vlaamse kampeerders. Met keuze uit zes vrouwelijke BN’ers, onder wie Linda de Mol, Loretta Schrijver en Quinty Trustfull, geeft maar liefst een kwart van de respondenten de voorkeur aan Wendy. Uit de kampeerenquête zijn nog meer leuke en opmerkelijke kampeerweetjes naar voren gekomen.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Haring en Duitsers

Drop, hagelslag, pindakaas en kroketten. Dit zijn de etenswaren die kampeerders het meest missen als ze op vakantie zijn, zou je denken. Maar niets is minder waar! Als men dan toch iets mist van thuis, dan wordt het meest gekozen voor haring (30%).

En om opnieuw een vooroordeel door te prikken. Nederlandse en Duitse kampeerders gaan prima samen. Maar liefst 20% van de geënquêteerden geeft namelijk aan dat ze het allerliefst naast Duitsers kamperen. Alleen de Nederlanders zijn meer gewild met bijna 30%. De Belgen volgen op een derde plaats.

Meer leuke en interessante uitslagen

In de nieuwste editie van het ACSI FreeLife magazine zijn nog meer leuke en interessante kampeerenquête-uitslagen te vinden. Daarnaast staat het magazine wederom boordevol uitgebreide tests over caravans, campers en kampeerartikelen. En er wordt aandacht besteed aan de allerleukste campings en vakantiebestemmingen. De tweede editie van het nieuwe magazine ligt nu in de boekhandels en is online te bestellen.

Praat mee

Praat mee: Het liefst naast Wendy van Dijk

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation