ACSI FreeLife

Menu

Het gemak van reizen met een camper

Kennismaken CataloniëTijdens de ACSI FreeLife TestTour reizen Paul en Enny langs verschillende Hanzesteden. De Bürstner Lyseo Time maakt iedere rit lekker vlot en comfortabel. En dat is voor de ervaren caravankampeerders een prettige ontdekking. De levensgenieters merken duidelijk het verschil in gemak en comfort met hun eigen caravan. Ook de trip van Hierden naar Zwolle verloopt voorspoedig, zoals te zien is in deze video.

Auteur
Olle Vastbinder
Datum
ReactiesReageer
Paul en Enny op reis met de camper

‘We zijn veel sneller klaar en veel sneller op weg’, laat Enny weten. Het aankoppelen en pootjes indraaien van een caravan behoort tijdens de TestTour ineens tot de verleden tijd. Paul viel nog een ander belangrijk voordeel van de camper op. ‘Binnenin was het lekker comfortabel stil. Als je alles goed hebt weggelegd, dan hoor je niks. Je zit als het ware in een personenauto.’ Fijn om te horen, levensgenieters!

Beleef de Hanzesteden met ons mee!

De ACSI FreeLife TestTour 2019 zit er alweer op voor de testteams. Maar voor alle volgers gaat het pas beginnen! Vanaf vandaag vind je dagelijks nieuwe video’s en blogs van de camperreis langs de Hanzesteden in het TestTour-dossier. Vanaf midden december is het de beurt aan de Actievelingen en Gezinskampeerders, die Wallonië ontdekt hebben met een splinternieuwe auto-caravancombinatie. Tot die tijd houden we je op de hoogte via onze Facebookpagina. Veel plezier alvast!

Nieuwsgierig en enthousiast geworden? Je kan Paul en Enny zélf alles vragen over hun verhalen en ervaringen. Op vrijdag 11 oktober staan zij namelijk op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs (Hal 7), gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. En misschien wil je wel meer weten over de camper waarmee de levensgenieters op pad zijn geweest. Goed nieuws! Ook de Bürstner Lyseo Time T Limited 690 G is op de beurs te bewonderen. Zien we je daar?

Praat mee

Praat mee: Het gemak van reizen met een camper

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht