ACSI FreeLife

Menu

Het eindoordeel van Paul en Enny

Kennismaken CataloniëDe laatste dagen van de TestTour brengen Paul en Enny door in Duitsland. En omdat het zonnetje schijnt, worden de vouwfietsen uit de camper gehaald voor een ontspannend tochtje langs de Rijn. Ze stoppen even in Hoog-Elten, waar Paul de boeiende geschiedenis van dit dorpje met je deelt. Eenmaal terug op de camperplaats in Emmerich blikken de levensgenieters terug op hun testavontuur. En daarbij gaat het ook over het aanschaffen van een camper …

Auteur
Jeroen Timmermans
Datum
ReactiesReageer
TestTour Duitsland

Paul en Enny hebben een fraaie route uitgekozen; langs de Rijn, tussen weilanden en door sfeervolle dorpjes als Hoog-Elten. Paul: ‘Tot 1949 was Hoog-Elten Duits en vervolgens veertien jaar Nederlands. Daarna is het weer terugverkocht aan Duitsland.’ Bij terugkomst op de camperplaats nemen de levensgenieters eens goed de tijd om hun Hanzestedenreis te evalueren. Kampen, Zwolle en Elburg worden genoemd als favoriete bestemmingen. En met zo veel positieve woorden over de Bürstner Lyseo Time is het niet gek dat er ook al gesproken wordt over het inruilen van hun caravan voor een camper!

Beleef de Hanzesteden met ons mee!

De ACSI FreeLife TestTour 2019 zit er alweer op voor de testteams. Maar voor alle volgers gaat het pas beginnen! Vanaf vandaag vind je dagelijks nieuwe video’s en blogs van de camperreis langs de Hanzesteden in het TestTour-dossier. Vanaf midden december is het de beurt aan de Actievelingen en de Gezinskampeerders, die Wallonië ontdekt hebben met een splinternieuwe auto-caravancombinatie. Tot die tijd houden we je op de hoogte via onze Facebookpagina. Veel plezier alvast!

Nieuwsgierig en enthousiast geworden? Je kan Paul en Enny zélf alles vragen over hun verhalen en ervaringen. Op vrijdag 11 oktober staan zij namelijk op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs (Hal 7), gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. En misschien wil je wel meer weten over de camper waarmee de levensgenieters op pad zijn geweest. Goed nieuws! Ook de Bürstner Lyseo Time T Limited 690 G is op de beurs te bewonderen. Zien we je daar?

Praat mee

Praat mee: Het eindoordeel van Paul en Enny

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht