ACSI FreeLife

Menu

Het caravan kookboek

Of je nu met de caravan, de camper of met de tent gaat kamperen, er zal iedere avond gekookt moeten worden. Waar je thuis de beschikking hebt over een goed uitgeruste keuken, is het vaak de eerste dagen even behelpen met en wennen aan de twee of drie pitjes die je tot je beschikking hebt.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
1
1
ReactiesPraat mee

Het caravan kookboek biedt uitkomst

Voor veel mensen is eten een van de leukste elementen van een vakantie, maar niemand wil uren zwoegen in een hete kleine keuken. Heerlijke, ongecompliceerde en eenvoudig te bereiden recepten zijn hiervoor de perfecte oplossing. De recepten in Het caravan kookboek maken optimaal gebruik van verse producten die verkregen kunnen worden op locale marktjes of in grote supermarkten in zowel binnen – als buitenland.

Daarnaast geeft Monica Rivron tips voor een compacte, maar essentiële basisvoorraad die in geen enkele kampeeruitrusting mag ontbreken.

Praat mee

  1. c

    ik werd hartelijk bedankt dat ik mij had aan gemeld voor de nieuwsbriefmet als cadeaux een kookboek die ik moedt downloaden maar erkomt alleeen een zwart blad trouwens een kookboek opgestuurd is wel leuker

    Reageer
    1
    0

Praat mee: Het caravan kookboek

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation