ACSI FreeLife

Menu

Goed verzekerd op pad

Het zal je maar gebeuren: je raakt jouw caravan kwijt door een brand in de caravanstalling. Het overkwam Ron de Haan en Corrie Groen. Gelukkig waren ze goed verzekerd.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Op 25 augustus 2015 wordt een caravanstalling in Rijssenhout getroffen door een brand. Naast een drama voor de eigenaar van de stalling ontstond een ongelukkige situatie voor kampeerders die hun caravan daar hadden gestald. Een goede verzekering is dan essentieel. In ACSI FreeLife vertellen twee gedupeerden over hun ervaringen met de ACSI Caravanreisverzekering.

Muziek in de oren

Corrie Groen en haar man raakten hun caravan kwijt door de brand. “Wij waren net drie maanden daarvoor overgestapt van verzekeraar, omdat de caravanverzekering van ACSI voordeliger is dan de verzekering die ik had”, vertelt Corrie. “Ik maakte me daar best zorgen over; pas net overgestapt en nu al een beroep doen op een nieuwe verzekering. Maar de afhandeling verliep gelukkig hartstikke netjes. Ik meldde de brand ’s ochtends en werd al na een uur teruggebeld. We konden op kosten van de verzekering een caravan huren ter waarde van € 125 per dag, of direct een nieuwe caravan uitzoeken. Dat klonk ons als muziek in de oren, want wij hadden nog plannen om weg te gaan. Vier dagen na de brand hebben we een nieuwe caravan uitgezocht.”

Vervangende caravan

Kampeerder Ron de Haan zou een dag na de brand de caravan ophalen voor een vier weken durende vakantie in Kroatië met zijn vrouw. “Het is een knap vervelende situatie, als je de dag voor vertrek ineens geen caravan meer hebt. Ik heb direct de verzekering gebeld met de vraag hoe de polis precies in elkaar zat. Er werd me verteld dat we op zoek konden gaan naar een vervangende caravan. Gelukkig was er nog een bedrijf met een showroommodel, exact hetzelfde als onze oude caravan. Met de ACSI Caravanreisverzekering konden we voor een bepaald bedrag per dag die caravan huren. We kregen het geld al teruggestort terwijl we nog op vakantie waren.” En of de huurcaravan beviel? “We hebben hem meteen bij terugkomst gekocht. De waarde van de caravan was ook gedekt in de polis”, aldus Ron.

Ook Corrie looft de snelle afhandeling van de uitbetaling. “Anderen vroegen ongelovig aan mij: ‘Had je echt binnen veertien dagen al je geld?’ Ik heb zoiets nog nooit eerder meegemaakt. Ik ben echt heel erg tevreden.”

“De bagage is ook allemaal keurig terugbetaald”, vertelt Ron. “Vaak zie je dat je bij verzekeringen nog maar een fractie van het bedrag terugkrijgt, omdat de spullen dan een hele lage dagwaarde hebben, maar dat was hier helemaal niet het geval. Dat vond ik heel netjes.”

Wat is de caravanverzekering van ACSI precies?

In samenwerking met de Europeesche Verzekeringen heeft ACSI een nieuwe verzekering ontwikkeld; een caravanverzekering en een reisverzekering in één. Dubbele dekkingen zijn hierdoor verleden tijd. De ACSI Caravanreisverzekering zorgt er niet alleen voor dat je verzekerd bent tegen brand, maar ook tegen diefstal en schade van anderen. Tegelijkertijd geldt de verzekering als een doorlopende reisverzekering.

De voordelen

  • Geen dubbele dekkingen meer
  • Verzekering op maat; een ruime keuze aanvullende opties
  • Ontwikkeld voor en door kampeerders
  • 24 uur per dag hulp paraat
  • Niet de nieuwwaarde, maar de huidige waarde bepaalt eerste premie

Kijk hier voor meer informatie en voor het afsluiten van de ACSI Caravanreisverzekering.

Praat mee

Praat mee: Goed verzekerd op pad

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation