ACSI FreeLife

Menu

Glamping: luxe verblijf op de camping

Glamping is alweer een tijdje populair in de kampeerwereld. Het combineert het comfort van een hotel met de charme van een camping. Lekker in de buitenlucht – tussen de bossen of direct aan zee – maar toch genietend van luxe voorzieningen.

Auteur
Charlotte Kipp
Datum
ReactiesReageer

Luxe, comfort en buitenleven: perfecte combinatie?

Glamping is een trend die blijft. Klaarblijkelijk was er behoefte aan een nieuwe vorm van kamperen. Want in zo’n beetje elk Europees land zijn inmiddels glamping-accommodaties te huur. Vaak zijn dit ruime mobile homes en bungalowtenten.

Glamping betekent kortweg luxe kamperen. Het gaat erom dat je van alle gemakken voorzien bent en tegelijkertijd kunt genieten van het echte campinggevoel. Even lekker weg in de buitenlucht dus, maar dan wel met de luxe van een hotel.

Natuurlijk is glamping niet voor iedere kampeerder weggelegd. Niet iedereen heeft behoeft aan een ligbad en een compleet ingerichte keuken op de camping, maar glamping is wel een leuke vorm van kamperen om eens uit te proberen. Het is eens wat anders dan kleumen in een tentje…

Glamping in Europa

Er komen nog steeds nieuwe glamping-locaties bij in Europa. Zo heeft Suncamp holidays net een nieuwe brochure uitgebracht. Hierin presenteren zij zes nieuwe bestemmingen waar je SunLodges – de luxe accommodaties van de touroperator – kunt huren.

 

 

Praat mee

Praat mee: Glamping: luxe verblijf op de camping

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation