ACSI FreeLife

Menu

Giga Konijnenhol wordt giga giga

Sta je op een camping met jonge kinderen, is het net slecht weer. Bij camping Beerze Bulten kunnen de kleinste kampeerders in dat geval terecht in het Giga Konijnenhol. Vanaf volgend jaar is er hier nog meer speelplezier te vinden. Het overdekte speelparadijs wordt namelijk verbouwd.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
beerze bulten

Het Konijnenhol wordt aan drie kanten uitgebreid en er komen nieuwe speelvoorzieningen van bijna tien meter hoog. Daarnaast komt er een nieuw horecaconcept en kun je er straks een potje bowlen. Vanaf april 2017 kunnen bezoekers van het vakantiepark terecht in het vernieuwde Giga Konijnenhol.

“Tot nu toe lopen we mooi op schema”, zo laat eigenaar Gerrit-Jan Hagedoorn in een reactie weten. “Qua weer hebben we nog geen tegenslagen gehad. De komende periode wordt het wat kouder maar ik denk niet de werkzaamheden er onder zullen leiden.”

Bultje het Konijn

Het Giga Konijnenhol is in 1999 officieel geopend door Prinses Margriet en is sindsdien bekend in de regio. Het overdekte speelparadijs met theater en horeca biedt het gehele jaar door plaats voor kinderfeestjes, dagrecreatie, evenementen, schoolreizen, en sinterklaas- en kerstfeesten.

Daarnaast is het als overdekte faciliteit een belangrijke schakel voor het vakantiepark, in combinatie met het binnen- en buitentheater waar theatershows en musicals worden opgevoerd met Bultje het Konijn.

Na kerstvakantie gesloten

Ondanks de verbouwing is het Giga Konijnenhol nog gewoon open tot en met de kerstvakantie. Het overdekte speelparadijs is van 9 januari tot en met eind maart 2017 gesloten.

Het vernieuwde Giga Konijnenhol wordt begin april feestelijk geopend, waarna het weer toegankelijk zal zijn voor verblijf- en daggasten. In plaats van een speeloppervlakte van 1300 vierkante meter kunnen de jonge gasten na de verbouwing terecht in een overdekt speelterrein van 2000 vierkanter meter.

Camping Beerze Bulten in het Overijsselse Beerze is begin dit jaar nog uitgeroepen tot ‘Glamping van het jaar’.

Praat mee

Praat mee: Giga Konijnenhol wordt giga giga

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation