ACSI FreeLife

Menu

Gezocht: Slimste kampeerder

Kampeerspecialist Kampeerwereld Hendriks uit Ermelo gaat dit jaar op zoek naar de slimste kampeerder van Nederland. Middels een online quiz kunnen kampeerfanaten meedingen naar de titel ‘Slimste Kampeerder’.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer

De allerslimste kampeerder gaat aan de haal met een kampeerwaardebon ter waarde van €150. De quiz staat in het teken van de themadag ‘100% Kampeerspecialist’ op zaterdag 14 mei. Op deze dag wordt ook de winnaar bekend gemaakt in de kampeerwinkel aan de Harderwijkerweg in Ermelo.

Jij bent natuurlijk een doorgewinterde kampeerder die alle ins en outs van het kamperen inmiddels wel kent. Maar net als in de sport telt ook hier: er kan er maar één de beste zijn. Of beter gezegd: de slimste. Want welk artikel wordt ook wel eens een ‘tentluier’ genoemd? En wie weet wat het ‘festonneren’ van een tent inhoudt? Met deze en een 30-tal andere vragen gaat Kampeerwereld Hendriks op zoek naar de slimste kampeerder van Nederland.

100% Kampeerspecialist

De kampeerquiz is opgesteld in het kader van het thema ‘100% Kampeerspecialist’. Het thema heeft als doel om iedereen iets over kamperen bij te brengen. Zowel geschikt voor de echte kampeerfanaten, als de beginnende kampeerder. Om deze reden vindt op zaterdag 14 mei de themadag plaats bij Kampeerwereld Hendriks. Op deze dag zijn er verschillende activiteiten georganiseerd en zijn er meerdere productexperts aanwezig.

Zo komt Rijschool Van Buuren langs om alles te vertellen over het C1 rijbewijs, waarbij ook op de parkeerplaats geoefend kan worden. Schoenmaker Paul den Ouden is aanwezig om een wandelschoenen APK uit te voeren. Daarnaast zijn vertegenwoordigers van de merken Exped, Nikwax, Crespo en campingspecialist ACSI aanwezig om alles over de producten te vertellen. Als laatste is er ook de uitreiking van de slimste kampeerder van Nederland.

Praat mee

Praat mee: Gezocht: Slimste kampeerder

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation