ACSI FreeLife

Menu

De gezinskampeerders hebben zin in Karinthië!

TestTour KarinthiëMaak kennis met het testteam Gezinskampeerders. Dit jaar is dat de familie Toorenburg uit Beuningen, bestaande uit Mark (44), Karen (43) en hun kinderen Sofie (13), Figo (11) en Loïs (8). Vandaag ziet het vijfkoppige gezin voor het eerst de caravan-autocombinatie waarmee ze op reis zullen gaan door Karinthië: de Volvo XC40 Recharge T8 AWD en de Fendt Bianco Selection 515 SKM. De combi maakt indruk op de familie. Maar voor de chauffeur wordt het wel even wennen …

Auteur
Bram Kuhnen
Datum
ReactiesReageer
Gezinskampeerders 2020

Het Gelderse gezin heeft veel kampeerervaring. ‘We gingen vroeger met onze ouders al op pad met de tent, vouwwagen of caravan’, geeft Karen aan. ‘En dat zijn we blijven doen sinds we samen op vakantie gaan. Eerst met een tent, later met een busje dat we hadden gekocht.’ Met drie kamperende kinderen besloot de familie een grote tent te kopen, maar een echt succes werd het niet. ‘We misten het rondtrekken te veel, dus hebben we al vlug besloten om toch maar een caravan aan te schaffen’, verklaart Karen de snelle overstap.

Een caravan van formaat

Bij het zien van de auto en caravan beginnen vooral de ogen van de ouders te twinkelen. ‘Het sprankelt en het is zo groot. Dat gaat heel luxe worden voor ons’, vertelt Karen enthousiast. Ook Mark heeft er zin in, alhoewel hij misschien een kleine aanpassing aan zijn rijstijl moet doen. ‘Normaal gesproken rij ik in een grote bus met daarachter een kleine caravan. Nu is het dus andersom en gaan we op pad met een normale auto met daarachter een lange caravan.’

Toch gaat het gezin het avontuur vol vertrouwen tegemoet. Mark bekent: ‘we zijn nog nooit in Karinthië geweest, dus dit wordt echt de eerste keer.’ Ze hopen dan ook alle kanten van de regio te leren kennen. ‘Zowel de bergen en de meren, maar ook de campings en alle andere activiteiten die je er kunt doen.’ Eén ding is duidelijk: de familie Toorenburg heeft er zin in!

Beleef Karinthië met ons mee!

Je leest uitgebreid over de avonturen van de gezinskampeerders in ACSI FreeLife magazine 1-2021. Tot en met mei kun je nog genieten van alle video’s en blogs van de ACSI FreeLife TestTour in Karinthië. Alles verschijnt in het speciale dossier. Alle video’s vind je ook terug in onze vernieuwde YouTube-playlist! Ondertussen houden we je natuurlijk graag op de hoogte via onze nieuwsbrief en Facebookpagina. Abonneer je en vind ons leuk, dan mis je niets!

Bestel magazine

Praat mee

Praat mee: De gezinskampeerders hebben zin in Karinthië!

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht