ACSI FreeLife

Menu

Gezinskampeerders klaar voor avontuur in Wallonië

TestTour WalloniëDe familie Van Estrik is er klaar voor! Ons testteam Gezinskampeerders maakt voor de ACSI FreeLife TestTour 2019 kennis met de Dethleffs c’go Spring Edition en de Subaru Outback. Frank (41), Saskia (38), Dinand (11) en Robin (9) zijn klaar voor het kampeeravontuur in Wallonië!

Auteur
Olle Vastbinder
Datum
ReactiesReageer
Gezinskampeerders starten met de TestTour

‘Chic’, is de eerste indruk van de Van Estrikjes bij het binnentreden van de nieuwe Dethleffs. En ook de auto valt in de smaak. ‘Het is een mooie combinatie om mee op pad te gaan’, laat Frank tevreden weten. Dinand en Robin verheugen zich ook op de reis. ‘Lekker op de  camping zijn, zwemmen, leuke dingen doen, naar de grotten gaan en spelen.’ Het is duidelijk: de grote en kleine kampeerders hebben er zin in!

Beleef Wallonië/De Ardennen met ons mee!

In augustus en september trakteerden we je op alle beelden van de Hanzestedenreis van de Levensgenieters en de Cultuurliefhebbers. Nu is het de beurt aan onze andere twee testteams. Vanaf zondag 22 december vind je dagelijks nieuwe video’s en blogs van de caravanreis die de Gezinskampeerders en Actievelingen in Wallonië maakten. Ondertussen houden we je natuurlijk op de hoogte via onze Facebookpagina.

Praat mee

Praat mee: Gezinskampeerders klaar voor avontuur in Wallonië

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht