ACSI FreeLife

Menu

Geniet van de zomer met ACSI zont!

ACSI zont 1Zomer, strand, zon, parasols, buiten leven… Dat is waar wij aan denken bij ACSI zont! En waar kun je beter van de zon genieten, dan aan de Middellandse zee? Bijkomend voordeel: daar blijft het ook nog langer lekker weer. Daarom nemen we je de aankomende weken mee naar Zuid-Europa en lees je alles over dit mooie gebied bij ACSI zont!

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer
ACSI zont artikel 770x515@2x b

Winacties

ACSI zont! gaat gepaard met de nodige leuke winacties. Zo kun je de aankomende twee weken een Campingaz Master Plancha winnen door je favoriete mediterrane kampeerroute in te sturen. Kijk hier voor meer informatie. Bovendien wordt er nog een Tropilex-hangmat verloot en je kunt lekkere Italiaanse producten winnen. Reden genoeg om onze website goed in de gaten te houden dus!

ACSI zont! artikelen

De themaweken rondom ACSI zont! draaien natuurlijk niet alleen om leuke winacties, ook is er van alles te lezen! Zo kun je onder andere een artikel verwachten over grillen op de camping, handige gadgets voor in de zon en de mooiste wijnroutes! En heb je ooit een olijfolieproeverij bijgewoond? Je leest er binnenkort alles over op onze website.

Praat mee

Praat mee: Geniet van de zomer met ACSI zont!

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht