ACSI FreeLife

Menu

Wie gaat er mee met de TestTour?

logo ACSI FreeLifeTestTour b In september is het zover. Dan vertrekken vier testteams met een splinternieuwe caravancombinatie van Fiat-Hymer naar de Italiaanse regio Piëmont. Donderdag 20 juli kregen de 16 geselecteerde koppels de kans om zichzelf te presenteren als het ideale testteam voor de ACSI FreeLife TestTour 2017.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
Selectieavond ACSI FreeLife TestTour
Selectieavond Testtour speeddaten
Fiat Selectieavond ACSI FreeLife TestTour
Hymer Eriba Selectieavond ACSI FreeLife TestTour

De selectieavond in en rondom het ACSI-pand in Andelst bestond uit twee onderdelen. Naast een kennismaking met de nieuwe Fiat-Hymer caravancombinaties werd er druk gespeeddatet.

Na een warming-up in de vorm van de ‘bordje op bordje af quiz’ was het tijd voor het echte werk. De koppels werden opgesplitst. De helft van de kandidaat testteams ging naar buiten voor een kennismaking met de caravancombinaties. Daar stonden Christiaan Pielkenrood (product manager Fiat), Martijn Eisenga (product manager Jeep) en Boudewijn van Dijk (sales ACSI FreeLife) klaar om de nieuwe Fiats, Jeep en Hymer-caravan te demonstreren.

Speeddaten

Ron Vermeule (algemeen directeur Erwin Hymer Groep Nederland), Robbert van de Heuvel (communicatiemanager Fiat) en zes medewerkers van ACSI zaten binnen klaar voor een serie speeddates. Tijdens deze korte kennismakingen kwamen onderwerpen voorbij als kampeerervaringen, verzekering en pech onderweg. Rosanne Vriend (redacteur ACSI FreeLife) legde de duo’s het vuur aan de schenen met dilemma’s als ‘Altijd je eigen vuur moeten maken OF Nooit meer shampoo mogen gebruiken’ en ‘Jullie diner bestaat alleen nog maar uit pasta’s OF Jullie diner bestaat alleen nog maar uit barbecueën’.

Jury

De avond werd afgesloten met een hapje en drankje, waarna de deelnemers met een goedgevulde goodybag terugkeerden naar huis. Vervolgens was het aan de jury met vertegenwoordigers van vier partijen (ACSI, Fiat, Jeep en de Erwin Hymer Groep Nederland) om de knopen door te hakken. Na een uitgebreid overleg bleven er vier kandidaten over.

Procedure

Benieuwd welke vier testteams uiteindelijk van 3 tot en met 13 september 2017 meegaan naar Piëmont? Maandag 24 juli maken we op deze website bekend wie de nieuwe caravancombinaties van Fiat, Jeep en de Erwin Hymer Groep Nederland gaan testen.

De TestTour

Eerder reageerden kampeerders massaal op de oproep voor de ACSI FreeLife TestTour. Tijdens de tour testen vier teams een nieuwe caravancombinatie voor ACSI FreeLife. Het gaat om een ideale combinatie voor natuurliefhebbers, actievelingen, levensgenieters en gezinskampeerders. Uit de ruim honderd aanmeldingen selecteerde ACSI 16 kandidaat-teams in de verschillende categorieën die donderdagavond werden uitgenodigd voor de selectieavond.

Praat mee

Praat mee: Wie gaat er mee met de TestTour?

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht