ACSI FreeLife

Menu

Zij gaan mee met de ACSI FreeLife TestTour

logo ACSI FreeLifeTestTour b De vier testteams voor de ACSI FreeLife TestTour 2017 zijn bekend! Deze gelukkige koppels vertrekken zondag 3 september 2017 met een splinternieuwe caravan en auto naar de Noord-Italiaanse regio Piëmont.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
ACSI FreeLife Testtour

Tijdens de tour testen vier teams een nieuwe caravancombinatie voor ACSI FreeLife. Het gaat om een ideale combinatie voor natuurliefhebbers, actievelingen, levensgenieters en gezinskampeerders.

De vier testteams

Alexandra en Gerard uit Weert gaan op pad als natuurliefhebbers. Joop en Hanneke uit Huizen vertegenwoordigen de actievelingen. Andre en Floortje uit Oost-Souburg zijn echte levensgenieters, terwijl de familie Aikema uit Zwartebroek samen met hun twee kinderen de ideale gezinskampeerders zijn.

Selectie ACSI FreeLife TestTour

Eerder reageerden kampeerders massaal op de oproep voor de allereerste ACSI FreeLife TestTour. De kandidaten moesten hiervoor een video insturen. Uit de ruim honderd aanmeldingen selecteerde de jury zestien koppels. Zij kregen donderdag 20 juli de kans zichzelf te presenteren. De selectieavond in en rondom het ACSI-pand in Andelst bestond uit een kennismaking met de nieuwe Fiat Tipo en Jeep Renegade, de nieuwe Eriba Touring en een serie speeddates. Na uitgebreid overleg selecteerde de jury met vertegenwoordigers van ACSI, Erwin Hymer Groep Nederland, Fiat en Jeep vier testteams .

Even voorstellen

Benieuwd naar de gezichten van de winnende testteams? Op de campagnepagina van de ACSI FreeLife TestTour worden de winnende koppels voorgesteld en vind je een link naar de aanmeldvideo’s. Uiteraard zorgt ACSI FreeLife er voor dat je de vier testteams tijdens de reis naar Piëmont straks op de voet kunt volgen.

Praat mee

Praat mee: Zij gaan mee met de ACSI FreeLife TestTour

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht