ACSI FreeLife

Menu

Ga mee op TestTour naar Catalonië

Ben jij die ervaren caravanner die een splinternieuwe combinatie wil uittesten? Meld je dan aan voor de tweede editie van de ACSI FreeLife TestTour. Dit jaar gaan we naar Catalonië en er kunnen vier TestTeams mee. Wie weet ben jij erbij!

Auteur
Sander Cox
Datum
Lleida Pirineus_Mont rebei ©Alejandra Ribas

Net als tijdens de eerste editie van de ACSI FreeLife TestTour naar het Italiaanse Piëmont staan er – met dank aan onze partners – vier auto-caravancombinaties van Jeep/Fiat en de Erwin Hymer Group klaar. Dit jaar trekken we naar Catalonië, een droombestemming voor iedere kampeerder.

Vier TestTeams

Zon, zee, kust, bergen, wijngaarden, kastelen: je vindt het hier allemaal. Een ideale bestemming om een nieuwe auto en caravan te testen. ACSI FreeLife is op zoek naar vier TestTeams (actievelingen, cultuurliefhebbers, levensgenieters en gezinskampeerders) die voor ons tweeënhalve week op pad gaan met een nieuwe auto-caravancombinatie. Onderweg zijn overnachtingen, activiteiten en benzine inbegrepen, zodat je je als tester puur op het testen en op de beleving kan richten.

Splinternieuwe combinaties

De ACSI FreeLife TestTour is in 2017 ontstaan uit een samenwerkingsverband met Fiat Chrysler Automobiles en de Erwin Hymer Group. Ook dit jaar zorgen deze twee partners voor vier auto-caravancombinaties. Fiat Chrysler Automobiles stelt splinternieuwe en sterke trekauto’s beschikbaar en de Erwin Hymer Group zorgt voor de caravans. De caravan- en camperproducent stelt voor de ACSI FreeLife TestTour 2018 vier caravanmodellen beschikbaar van de merken Bürstner, Dethleffs, Eriba en LMC.

Meld je aan voor de TestTour 2018

Dus zie jij het helemaal zitten om van 1 tot en met 18 september 2018 een nieuwe auto en caravan te testen en daarover te vertellen? Meld je dan meteen aan. Op acsifreelife.nl/testtour2018 lees je precies hoe je je moet aanmelden voor de tweede editie van de ACSI FreeLife TestTour en wat je er voor moet doen. Daarnaast lees je in ACSI FreeLife 4-2018 een uitgebreide vooruitblik op de testreis naar Catalonië.

Ja, ik meld me aan