ACSI FreeLife

Menu

Ga mee naar de KCJ

Ben jij van plan om een nieuwe camper of caravan aan te schaffen, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Wij helpen je! Speciaal voor lezers organiseert ACSI FreeLife een exclusieve rondleiding over de KCJ (Kampeer en Caravan Jaarbeurs).

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer

Onder leiding van een onafhankelijk expert maken we je wegwijs in het ruime aanbod aan caravans en campers tijdens de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht. De expert laat zich leiden door jouw specifieke wensen en vragen. De rondleiding vindt plaats op vrijdag 14 oktober. Meld je aan voor 13 september via deze link. We nemen persoonlijk contact met je op als je bent geselecteerd voor de rondleiding. Je ontvangt dan ook meer informatie over het programma. Zien we je daar?

Kampeerbeurs

Er is deze 52ste editie van de kampeerbeurs extra aandacht voor de startende kampeerder. In het KampeerTheater worden bijvoorbeeld diverse clinics en workshops gehouden.
De grootste kampeerbeurs van Nederland staat dit jaar in het teken van Duitsland. Je vindt er Duitse campings, maar je kunt ook Duitse lekkernijen proeven. Waan je bijvoorbeeld in hip Berlijn op een Duits terras of geniet van een biertje in de biergarten. Ook voor kinderen is er genoeg te doen. Zij vermaken zich onder meer met traditionele Duitse spelen als lederhosen hangen, spijkerslaan, geiten melken en een kinderroute.

Er is uiteraard veel aandacht voor de nieuwkomers in de kampeerwereld. Zo kun je op de kampeerbeurs bijvoorbeeld de nieuwe Niesmann + Bisschoff Smove camper ontdekken. Of bekijk de nieuwe Adria Aviva caravan die een brede disselbak heeft waar je makkelijk je Ikea bakken in kwijt kunt.

Prijzenfestival

Verder extra aandacht voor tenten en vouwwagens en je ziet hoe oude caravans nieuw leven wordt ingeblazen. Je kunt ook je geluk beproeven in hal 12 bij het hal(f) 12 prijzenfestival.

Wil je geen rondleiding, maar wel naar de beurs? Klik op onderstaande button om een kaartje met korting te kopen.

Bestel een toegangskaart

Praat mee

Praat mee: Ga mee naar de KCJ

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation