ACSI FreeLife

Menu

Actievelingen en Gezinskampeerders sluiten smakelijk af

TestTour WalloniëDe ACSI FreeLife TestTour in Wallonië en de Ardennen zit er bijna op voor onze Actievelingen. In Porcheresse sluiten Erwin en Henriëtte van der Louw de vakantie sfeervol af met een diner in een koets. En ze zijn niet alleen. Het andere testteam, de Gezinskampeerders, neemt ook plaats in het gezellige rijtuig. Samen blikken ze terug op het kampeeravontuur.

Auteur
Olle Vastbinder
Datum
ReactiesReageer
Koets Porcheressse
Afsluitend diner TestTour Wallonië

‘Het waren twee fantastische weken en we hebben een leuke vakantie gehad’, besluit Frank van Estrik, pater familias van de Gezinskampeerders. Het team Actievelingen sluit zich daar volledig bij aan. Gezamenlijk genieten ze in de koets van een heerlijke kaasfondue en proosten ze op een geslaagde TestTour.

Beleef Wallonië en de Ardennen met ons mee!

In augustus, september kon je al genieten van de Hanzestedenreis van de Levensgenieters en de Cultuurliefhebbers. De Gezinskampeerders en Actievelingen beleefden een geweldig kampeeravontuur in Wallonië en de Ardennen. Tot en met 22 januari vind je dagelijks nieuwe video’s en blogs van de caravanreis die de teams hier maakten. Ondertussen houden we je natuurlijk ook op de hoogte via onze Facebookpagina en Youtube-kanaal.

Praat mee

Praat mee: Actievelingen en Gezinskampeerders sluiten smakelijk af

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht