ACSI FreeLife

Menu

Expo huisbeurs Henk Pen

Het beursseizoen is weer in volle gang. In Haaksbergen kun je van zaterdag 16 tot en met zaterdag 23 januari terecht bij de jaarlijkse expo huisbeurs bij Henk Pen.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Tijdens deze beurs zijn de nieuwste modellen caravans en campers van 2016 te bezichtigen. Naast de nieuwe modellen staan er ook occasions in de showrooms, naar eigen zeggen voor “aantrekkelijke prijzen”.

Dagje uit naar Henk Pen

Wie niet op zoek is naar een nieuw kampeermiddel, maar wel naar accessoires of er gewoon een dagje uit van wil maken, is de expo huisbeurs natuurlijk ook beschikbaar. Er zijn onder andere verschillende stands, meerdere campings, een proeverij met eten en drinken, een terras, animatie voor kinderen, nieuwe kampeeraccessoires en buitenkeukens in verschillende uitvoeringen.

Vakantiewarenhuis

Familiebedrijf Henk Pen Caravans en Kampeerauto’s is een groot vakantiewarenhuis van ruim 20.000 vierkante meter in Haaksbergen. Het bedrijf is dealer van van KIP, Dethleffs en Burstner caravans en Dethleffs, Adria, Sunlight en Burstner kampeerauto’s. Het bedrijf is eveneens dealer van Nordstar, Santana en Boston stacaravans.

Voor meer informatie over de expo huisbeurs, locatie en beschikbare merken, kun je terecht op de website van Henk Pen.

Praat mee

Praat mee: Expo huisbeurs Henk Pen

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation