ACSI FreeLife

Menu

Eten op de camping

Samen eten maakt het kamperen nog leuker. Een kaasje, een nootje, een rood wijntje. Eten en kamperen zijn wat ons betreft onlosmakelijk met elkaar verbonden. En voor jullie volgens mij ook.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer

Op de redactie krijgen we geregeld de vraag wanneer we weer een kook- of eetverhaal publiceren. Vandaar dat het in ACSI FreeLife 4-2016 tijd is voor een special over kamperen en eten.

Om je vingers bij af te likken

We serveren je verhalen om je vingers bij af te likken. Zo lees je welke levensmiddelen het ACSI FreeLife team sowieso meeneemt op vakantie, testen we voortentkeukens en barbecues. Maar ook nemen we je mee naar culinaire bestemmingen. Zoals bijvoorbeeld Leuven, waar ze de lekkerste bieren en ballen serveren. En we proosten op 500 jaar Reinheitsgebot (kwaliteitsnorm voor bier, red.) in Duitsland.

We zijn gaan kamperen bij de plaatsen die een hoofdrol spelen in de Duitse biergeschiedenis. We bezoeken onder andere Bad Staffelstein en Bayreuth. Ter afwisseling drinken we wijn aan de Moezel en eten we kastanjes in Zuid-Tirol. Al trek gekregen?

Grote jongens

Verder op het menu een volgepakt magazine. Aandacht voor een paar grote jongens in het caravanaanbod. Een gezin ging voor de eerste keer kamperen met de Fendt Saphir 515 SKM. In de 8 meter lange Hobby Prestige 620 CL kun je blijkbaar gerust een dansje wagen. En Oliver reisde met zijn gezin en ‘appartement to go’, de Tabbert Vivaldi 685 DF, naar Spanje. De cultcaravans Eriba Touring en T@B doen niet onder voor de flinkerds. We vergelijken hun charmes.

Nog zo’n cultheld is de buscamper Westfalia Club Joker City. En we vonden een occasion van de iconische Ford Nugget. Bürstner wil meedelen in het succes van de buscampers en komt met de Bürstner Brevio t 641. Kan die aan de compactheid van buscampers tippen?

Nieuwsgierig geworden? ACSI FreeLife 4-2016 valt deze week bij abonnees op de mat en is voor niet-abonnees te bestellen. Vanaf donderdag 12 mei ligt het magazine weer in de winkel. Veel leesplezier!

bestel magazine

Foto: Camping Indigo Les Châteaux

Praat mee

Praat mee: Eten op de camping

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation