ACSI FreeLife

Menu

Erwin Hymer Group stopt deelname aan kampeerbeurzen

De Erwin Hymer Group en al haar merken (Bürstner, Carado, Crosscamp, Dethleffs, Eriba, Etrusco, Hymer, Niesmann+Bischoff, Laika, LMC en Sunlight) stoppen hun deelname aan de Europese kampeerbeurzen tot het einde van 2020. Met het oog op de hoge bezoekersdichtheid op de beurzen zoals de Caravan Salon Düsseldorf en al de nodige maatregelen die daarvoor getroffen moeten worden, is het voor de Erwin Hymer Group niet langer de moeite waard om aanwezig te zijn.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer
Caravan19 BL9067

Martin Brandt, CEO van de Erwin Hymer Group zegt het volgende: “De gezondheid van onze klanten, medewerkers en handelspartners is onze topprioriteit. Deze verantwoordelijkheid daar moeten we niet te licht over denken.” Hij noemt het een onmogelijke taak om in te spelen op de onvoorspelbaarheid van de crisis en alle bijbehorende maatregelen.

Blijven informeren en adviseren

De Erwin Hymer Group vertrouwt er op dat ze met hun 1.200 handelspartners een sterk en professioneel dealer- en servicenetwerk hebben. Hiermee kunnen ze hun gewaardeerde klanten en potentiële klanten prima blijven informeren en adviseren over hun producten.

Digitaal

Er worden aanpassingen gedaan voor bijvoorbeeld contactloze verkoopgesprekken die digitaal verlopen. Daarnaast zal digitale marketing een grotere rol gaan spelen om de innovaties voor de 2020 en 2021 modellen kenbaar te maken in Europa.

Uitzonderlijke situatie

De voorzitter van de EHG benadrukt dat de huidige afzegging te wijten is aan een hoogst uitzonderlijke situatie: “Kamperen staat voor flexibele en individuele vakanties in Duitsland en alle regio’s van Europa. Dat zal zo blijven in de toekomst, zeker als onze klanten minder beperkt worden door maatregelen in de toekomst. Ze houden automatisch afstand met hun huis op wielen. Daarom zullen veel kampeerfans hoogstwaarschijnlijk vakantie kunnen vieren dit jaar, zelfs onder de huidige reisbeperkingen.”

Optimistisch

Martin Brandt is optimistisch over het beursseizoen van 2021. “We kijken er al naar uit om onze nieuwe producten en innovaties van 2021 met het publiek te delen volgend jaar. Het enthousiasme voor kamperen en slow travel – relaxed en veilig reizen met campers, caravans en buscampers – zal blijven groeien.”

Praat mee

Praat mee: Erwin Hymer Group stopt deelname aan kampeerbeurzen

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht