ACSI FreeLife

Menu

Enthousiaste reacties Camping by Night

Een verende grasmat, subtiele verlichting, tenten, campers, caravans, haardvuur, ontbijttafels, vouwwagens, accessoires en gitaarmuziek. Je vindt het allemaal in hal 12 van de Vakantiebeurs in het paviljoen Camping by Night.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
1
1
ReactiesPraat mee

In een sfeervolle omgeving kan iedere bezoeker van de Vakantiebeurs kennis maken met kamperen. De vakbezoekers reageren enthousiast op het vernieuwende concept.

Vakantiebeurs

Als je aan komt lopen valt je als eerste een megagrote voorkant van de tent op. De entree van de Camping by Night op de Vakantiebeurs wordt namelijk gevormd door een reusachtig tentdoek van Ten Cate. Zo lijkt het alsof je door de hal in te lopen, de tent instapt. Daarmee is de eerste toon al gezet.

Als je vervolgens via het verende gras verder loopt krijg je een lampje uitgereikt waarmee je je route kan verlichten. De knusheid van kamperen hangt overal in de lucht. De ideale setting om weer even terug te denken aan je laatste kampeervakantie. Bovendien kun je nieuwe ideeën opdoen, want naast producten vind je er ook bestemmingen.

De wandelroute voert langs een veld met campers en luifels, met caravans en voortenten, een vouwwagenveld, een veld vol tenten in alle soorten en maten, en voor de luxe kampeerders is er een glamping veld en een line-up van de laatste kampeerauto’s. Uitrusten kan op het terras vol met campingtafels. In de Campingshop vind je accessoires die van pas kunnen komen bij het kamperen.

Winnen

Duitsland, gastland van de Vakantiebeurs, trekt de aandacht met een tent in de vorm van een klassieke Volkswagen bus. De tent is te winnen. Ook Karsten Tenten biedt een leuke uitdaging. Zet jij de Karsten Tunneltent het snelst op dan kun je hem ook winnen.

De Vakantiebeurs in Utrecht is dinsdag 15 januari van start gegaan met de Vakdag. Vanaf woensdag 15 januari tot en met zondag 19 januari is de beurs te bezoeken van 10.00 tot 18.00 uur met uitzondering van vrijdag (21.00 uur).

Kampeer en Caravan Jaarbeurs

De organisatie van de Vakantiebeurs is een andere weg in geslagen waarbij beleving meer centraal staat. Dit komt het beste tot uiting in de Camping by Night hal waar menig tent-, camper en caravanfabrikant zijn waren aanprijst in een de sfeer van een zwoele kampeeravond. De Kampeer en Caravan Industrie (KCI) hebben samen met de Vakantiebeurs dit idee uitgewerkt.

In oktober wordt een grotere belevingsbeurs georganiseerd. De Kampeer en Caravan Jaarbeurs is terug van weggeweest. Meer informatie daarover binnenkort.

Praat mee

  1. P

    Leuke inspirende beurs, Camping by night was een hoogtepunt. Helaas miste ik wel de importeurs met hun nieuwe modellen caravans.

    Reageer
    0
    0

Praat mee: Enthousiaste reacties Camping by Night

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation