ACSI FreeLife

Menu

Zandsculpturen in Elburg maken indruk

Kennismaken CataloniëPaul en Enny vervolgen de TestTour in Elburg. In deze vestingstad wacht hen een tentoonstelling van zandsculpturen met een bijzonder en persoonlijk thema. Na hun bezoek is het tijd voor een rondje fietsen in het Elburgse centrum. En dat is beslist geen straf. De verdedigingsmuur en het kaarsrechte stratenplan van de vissersstad spreken tot de verbeelding. Na afloop wordt de Bürstner Lyseo Time gelijk gestart, op naar de volgende Hanzestad!

Auteur
Olle Vastbinder
Datum
ReactiesReageer
Levensgenieters bezoeken zandsculpturen in Elburg

Voor Paul en Enny is de tentoonstelling van zandsculpturen er niet zomaar een. Het Bijbelse thema spreekt hen persoonlijk aan. ‘We zijn van jongs af aan opgegroeid met de Bijbel en het speelt nog steeds dagelijks een rol’, vertelt Paul. De 4.000 m³ zand maakt mede daarom een grote indruk. ‘Ik vind het heel mooi’, laat Enny te midden van de kolossale kunstwerken weten. ‘Heel knap dat iemand dat kan maken’. Onze levensgenieters verlaten de vissersstad natuurlijk niet vóór ze een heerlijk broodje vis hebben gegeten. Een goede bodem voor een fijne fietstocht en het volgende avontuur dat ze te wachten staat.

Beleef de Hanzesteden met ons mee!

De ACSI FreeLife TestTour 2019 zit er alweer op voor de testteams. Maar voor alle volgers gaat het pas beginnen! Vanaf vandaag vind je dagelijks nieuwe video’s en blogs van de camperreis langs de Hanzesteden in het TestTour-dossier. Vanaf midden december is het de beurt aan de Actievelingen en Gezinskampeerders, die Wallonië ontdekt hebben met een splinternieuwe auto-caravancombinatie. Tot die tijd houden we je op de hoogte via onze Facebookpagina. Veel plezier alvast!

Nieuwsgierig en enthousiast geworden? Je kan Paul en Enny zélf alles vragen over hun verhalen en ervaringen. Op vrijdag 11 oktober staan zij namelijk op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs, gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. En misschien wil je wel meer weten over de camper waarmee de levensgenieters op pad zijn geweest. Goed nieuws! Ook de Bürstner Lyseo Time T Limited 690 G is op de beurs te bewonderen. Zien we je daar?

Praat mee

Praat mee: Zandsculpturen in Elburg maken indruk

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht