ACSI FreeLife

Menu

Dit vonden de Gezinskampeerders van de TestTour!

testtourHet was een sportief avontuur om nooit meer te vergeten. Het testteam Gezinskampeerders heeft het Berner Oberland volop verkend in de splinternieuwe Carado T338. We spreken Roland en Daniëlle nog een laatste keer. En natuurlijk zijn we benieuwd naar hun mooiste ervaringen …

Auteur
Jeroen Timmermans
Datum
ReactiesReageer
Eindvideo gezin 2021

Vader Roland weet wel wat zijn hoogtepunt van de reis is. Letterlijk en figuurlijk, want hij noemt de mountainbiketrail met als startpunt de berg Leiterli (1.956 meter). ‘Het toppunt was met de mountainbike in de lift naar boven en met de gids over een gave trail naar beneden’, vertelt hij enthousiast.

Sparen voor een Carado

Maar dat is niet het enige waar de Naaldwijkers positief over zijn. Want het reizen met een camper is ook zeer goed bevallen. Daniëlle licht dit toe: ‘Het is luxe, comfortabel en je bent snel van de ene plek op de andere plek.’ Verder blonk de Carado uit in gemak en ruimte. ‘Je bent snel geïnstalleerd en we konden een hoop meenemen, zoals onze fietsen’, besluit ze. Ze zouden de Carado T338 zo willen houden, maar … ‘Ik denk dat we druk gaan sparen vanaf nu’, grapt Roland.

Zwitserland op één

Leuke activiteiten: check. Een topcamper: check. Maar wat vond het gezin van Zwitserland als vakantiebestemming? Ze zijn al veel in Oostenrijk op vakantie geweest, vandaar dat Roland de twee Alpenlanden op een rijtje zet. ‘Als je het vergelijkt met Oostenrijk, steekt Zwitserland er nog bovenuit. Oostenrijk is ook echt supermooi, maar het is hier ongerepter. Dat vind ik echt heel positief.’

We kunnen dus wel stellen dat ook het Berner Oberland een dikke voldoende krijgt. Dat smaakt vast naar meer voor de familie Loykens. We zijn blij om te horen dat we jullie hoge verwachtingen van de TestTour hebben waargemaakt. Bedankt voor jullie deelname, veel succes met sparen en wie weet tot ziens!

Beleef Bern met ons mee!

Hiermee komt de TestTour van de familie Loykens tot een einde. Maar niet getreurd, want vanaf januari 2022 volgen we het volgende team: Cultuurliefhebbers Eveline en Maarten. Tot en met april geniet je nog volop van de ACSI FreeLife TestTour in Zwitserland. Alle blogs en video’s zijn terug te vinden in een dossier. De video’s staan ook in onze YouTube-playlist. Ondertussen houden we je graag op de hoogte via de nieuwsbrief en Facebookpagina. Abonneren en liken maar, want dan mis je helemaal niets!

Praat mee

Praat mee: Dit vonden de Gezinskampeerders van de TestTour!

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht