ACSI FreeLife

Menu

Eerste Outlet-weekend succesvol

De eerste editie van Outlet-weekend, een beurs voor gebruikte campers, caravans en boten, heeft goede resultaten geboekt. Vooral gebruikte campers waren populair volgens de organisatie van de beurs die in het WTC Expo in Leeuwarden werd gehouden van 18 tot en met 20 oktober.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer
outletweekend

Waar de directe verkopen in de botenhal achter bleven bij die van vorig jaar, werden in de kampeerhal meerdere gebruikte campers en caravans verkocht. Vooral de interesse in campers was erg groot te noemen. Meerdere deelnemers van Outlet-weekend hebben voor deze week nog een proefrit gepland staan waar nog meer verkopen van verwacht worden.

Gebruikte camper en caravans

Outlet-weekend vond plaats in twee beurshallen en het aanbod bestond uit ruim tachtig gebruikte campers en caravans met daaromheen kampeeraccessoires. In de botenhal waren uiteenlopende type boten te zien. Op de beurs presenteerden zich zowel bedrijven als particulieren.

Het bezoekersaantal viel wel tegen. Terwijl de organisatie had ingezet op 15.000 belangstellenden, kwamen er 3.855 bezoekers, verdeeld over de drie dagen. Desondanks kijkt de organisatie tevreden terug op afgelopen weekend. Op de combinatie van boten, caravans en campers in één beursweekend is door zowel deelnemers als bezoekers zeer positief gereageerd.

Praat mee

Praat mee: Eerste Outlet-weekend succesvol

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht