ACSI FreeLife

Menu

Eerste keer kamperen? Verdien € 250!

Voor een nieuw kampeerplatform is ACSI op zoek naar jonge mensen die dit jaar voor het eerst gaan kamperen, sinds lange tijd weer gaan kamperen of voor het eerst een nieuw kampeermiddel gaan uitproberen.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
3
3
ReactiesPraat mee

In ruil voor ervaringen, video’s en foto’s krijgen 5 geselecteerde, jonge kampeerders € 250,-. Ze krijgen bovendien een videocamera in bruikleen mee voor mooie opnames.

Kamperen is leuk

ACSI wil met het nieuwe platform beginnende kampeerders informeren en op weg helpen naar de camping. Er komen tips van deskundigen en ervaringen van andere beginnende kampeerders op te staan. Zo helpen we elkaar en zorgen we ervoor dat er nieuwe, gelukkige kampeerders bij komen.

Stuur dit bericht door

Ken jij iemand die voor het eerst naar de camping gaat? Of iemand die vroeger met zijn of haar ouders ging kamperen en nu na jaren weer? Of ken je misschien iemand die altijd met de tent op pad ging, maar sinds kort een vouwwagen heeft?

Wijs hem of haar dan op dit mooie initiatief. Gebruik daarvoor de buttons onder ‘Deel dit item’ of mail de link van dit artikel door. Dank alvast!

Nieuwe kampeerders kunnen klikken of drukken op onderstaande knop om zich aan te melden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Meld je aan

Praat mee

 1. Dat is vreemd, ik krijg namelijk wel de grote foto wanneer ik de Facebook-button gebruik die onder DEEL DIT ITEM staat.

  Reageer
  0
  0
 2. AL
  Anita Oosting, Lentemaheerd

  Zojuist heb ik tot twee keer toe jullie bericht met oproep voor eerste keer kampeerders geprobeerd te delen op de fb pagina van onze camping.
  Alleen de leuke foto die jullie er bij plaatsen wordt bij mij op de pg de advertentie van de Loirestreek. Dan wordt het voor mij al weer minder aantrekkelijk.

  Reageer
  0
  0
 3. BL
  Bianca Link

  Nog nooit gecampeerd en wil graag eens proberen.

  Reageer
  0
  0

Praat mee: Eerste keer kamperen? Verdien € 250!

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation