ACSI FreeLife

Menu

Eerste drijvende camping in Normandië

Wij hebben Sail Amsterdam, de Fransen de Armada Rouen. In deze Normandische havenstad vindt van 6 tot 16 juni 2019 een van de grootste maritieme evenementen ter wereld plaats. Met 50 zeilschepen en fregatten van over de hele wereld. Deze zevende editie is extra bijzonder omdat je er kunt overnachten op een drijvende camping.

Auteur
Timo de Boer
Datum
ReactiesReageer
Armada Rouen_Drijvende camping
Armada Rouen_drijvende camping

Tenten van karton

Speciaal voor fietsers staan zeventien kartonnen (!) tenten klaar op een aan de kades afgemeerd schip in Rouen. Vanuit deze eco-vriendelijke kampeeronderkomens zit je ​​op de voorste rij om de zeilboten voorbij te zien varen. Vanaf 14 maart kun je deze unieke kampeerplekken reserveren, dus wees er snel bij om een plekje te bemachtigen.

De Armada laat zich uitstekend combineren met de festiviteiten die georganiseerd worden ter gelegenheid van de viering van 75 jaar D-Day.

Bijzondere kampeerplekken

Kamperen in Frankrijk in een kartonnen tent op een drijvende camping. Het is weer eens wat anders zullen we maar zeggen. Wat is de meest bijzondere plek waar jij ooit hebt gekampeerd? Laat het hieronder weten.

Praat mee

Praat mee: Eerste drijvende camping in Normandië

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht