ACSI FreeLife

Menu

Een ontspannen ritje voor Joop en Tonny

Kennismaken CataloniëMeedoen aan de ACSI FreeLife TestTour betekent veel ontdekken en veel reizen. Na een aantal mooie dagen in Deventer gaan Joop en Tonny een nieuw kampeeravontuur tegemoet in Zwolle. En dat is extra ontspannen als je op reis bent met de LMC Element. Van het inpakken van de spullen op de camping tot de reis zelf en het dineren op de camperplek. Alles gaat heerlijk relaxed.

Auteur
Olle Vastbinder
Datum
ReactiesReageer
LMC Element

‘Als kleine jongen droom je ervan om bus- of vrachtwagenchauffeur te worden. En nou ben ik het’, jubelt Joop achter het stuur van de camper. ‘Het rijdt heel perfect’. Tonny moest in eerste instantie even wennen aan de stoelen. ‘Die had ik eigenlijk niet goed ingesteld’, vertelt ze. ‘Na een beetje uitzoeken hoe het werkt, kwam ik tot de perfecte zit’. De reis van onze cultuurliefhebbers naar Zwolle wordt afgesloten met spareribs uit eigen keuken. En terwijl het eten langzaam gaar suddert, trakteert Joop ons op muzikale klanken.

Beleef de Hanzesteden met ons mee!

De ACSI FreeLife TestTour 2019 zit er alweer op voor de testteams. Maar voor alle volgers gaat het pas beginnen! Vanaf vandaag vind je dagelijks nieuwe video’s en blogs van de camperreis langs de Hanzesteden in het TestTour-dossier. Vanaf midden december is het de beurt aan de Actievelingen en Gezinskampeerders, die Wallonië ontdekt hebben met een splinternieuwe auto-caravancombinatie. Tot die tijd houden we je op de hoogte via onze Facebookpagina. Veel plezier alvast!

Nieuwsgierig en enthousiast geworden? Je kan Joop en Tonny zélf alles vragen over hun verhalen en ervaringen. Op zaterdag 12 oktober staan zij namelijk op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs (Hal 7), gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. Ook leuk: de camper waar het testteam Levensgenieters mee op pad is gegaan, kun je uitgebreid bewonderen op de beurs. Kom dus alles te weten over deze Bürstner Lyseo Time T Limited 690 G. Zien we je daar?

Praat mee

Praat mee: Een ontspannen ritje voor Joop en Tonny

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht