ACSI FreeLife

Menu

Een ode aan moeder natuur

ACSI & natuurWandelen langs ruisende bomen, voor je kampeermiddel genieten van de fluitende vogeltjes en op blote voeten door het gras. De natuur om je heen is wat kamperen vaak zo prachtig maakt. Daarom brengen we hele maand juni een ode aan moeder aarde tijdens ACSI & natuur. Met de beste tips, inspirerende verhalen en een heleboel natuurschoon dat je gewoon hier in Europa kunt vinden!

Auteur
Joyce Broekhuis
Datum
ReactiesReageer

Waar in Europa luister je naar de beste vogelconcerten? En waar vind je de leukste blotevoetenpaden van Nederland? Deze maand lees je er alles over. Ook laten we je weten waar interessante plekken zijn waar je dieren in het wild kunt spotten en wat je smartphone voor je kan doen om dichter tot de natuur te komen.

Doe mee & win

ACSI FreeLife zou ACSI FreeLife niet zijn, als we geen leuke verrassing voor je zouden hebben voorbereid. Volg ons op Facebook en doe mee aan leuke winacties. Komende week maak je al kans op een mooie prijs, dus houd onze pagina goed in de gaten en – heel belangrijk – je oren en ogen open!

Gratis lidmaatschap Vogelbescherming

Om de natuur te vieren krijg je deze maand een extra cadeautje bij aankoop van een ACSI Klein & Fijn Kamperen-gids: zes maanden lang een gratis lidmaatschap van Vogelbescherming Nederland. Twee keer het valt het leuke magazine ‘Vogels’ op je deurmat én je krijgt 10% korting in de webshop van Vogelbescherming Nederland.