ACSI FreeLife

Menu

Duitsland zoekt wandel- en fietsambassadeurs

Fiets of wandel jij wat af? En kampeer jij graag in Duitsland? Grijp dan je kans en meld je aan als fiets- of wandelambassadeur. Het Duits Verkeersbureau is op zoek naar 25 actievelingen die hun avonturen willen vastleggen op video.

Auteur
Sander Cox
Datum
1
1
ReactiesPraat mee
fietsen duitsland ambassadeur

Fiets- of wandelliefhebbers kunnen zich van 1 tot en met 31 maart via www.germany.travel aanmelden als ambassadeur. Deelnemers sturen een filmpje en/of foto en tekst in waaruit blijkt dat zij dé perfecte Duitse wandel- of fietsambassadeur zijn. De vrijwilligers krijgen in 2017 en 2018 de schone taak om hun enthousiasme voor Duitsland actief te delen.

Camera

Deze taak begint in juni met een een workshop videotraining. Vervolgens leg je als ambassadeur op een geheel verzorgde fiets- of wandelvakantie de mooiste ritten vast op video. Uiteraard doe je dit niet alleen en mag je als ambassadeur iemand meenemen. Een camera hoef je niet zelf te regelen, daarvoor wordt gezorgd.

70.000 kilometer aan fietsroutes

Duitsland heeft meer dan 70.000 kilometer aan fietsroutes en ruim 200.000 kilometer aan wandelpaden. Deze routes zijn perfect om de pure Duitse natuur te verkennen. Van fietsen op de Bodensee-Radweg in het zuiden tot de Ostseeküsten-Radweg in het noorden en van wandelen op de Eifelsteig in het westen tot de Harzer-Hexen-Stieg in het oosten.

Op 7 april wordt duidelijk welke 25 actievelingen zich Duits ambassadeur mogen noemen. De filmpjes zijn vanaf vanaf september te zien op www.germany.travel.

Fietsspecial

Overigens komen fietsliefhebbers net als vorig jaar uitgebreid aan hun trekken in de fietsspecial van ACSI FreeLife. Daarvoor moet je nog wel even geduld hebben. ACSI FreeLife 3-2017 met daarin de fietsspecial ligt vanaf donderdag 6 april in de winkel.

Praat mee

  1. Rudi Tourlouse

    Ik ben een Man van 56 die sinds 1jan 2017 met pension ben!! Ben 30 jaar militair geweest en de laatste 12 jaar bij de politie. Mijn hobby’s zijn fietsen & wandelen daarom zou ik graag fietsambassadeur worden. Spreek perfect Duits en verliefd op Duitsland. Mvg, R&N

    Reageer
    0
    0

Praat mee: Duitsland zoekt wandel- en fietsambassadeurs

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht