ACSI FreeLife

Menu

Dordrecht Open succesvol voor Adria

Na de overname van het importeurschap van Adria en Sun Living heeft Adria Benelux haar assortiment afgelopen week voor het eerst aan het grote publiek mogen presenteren.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer

In de Adria ‘showroom’ in Dordrecht organiseerde het bedrijf ‘Dordrecht Open’.

De caollectie van Adria en Sun Living

Veel kampeerliefhebbers wisten de showroom te vinden en bekeken de collectie van Adria caravans en Adria en Sun Living campers. Ook de dealers van de beide merken waren aanwezig.

“Het was een spannende editie”, zo meldt Natasja Borghuis van Adria Benelux. “Weet de Nederlandse kampeerder ons nog wel te vinden, dachten we. Maar gelukkig liepen er op de eerste zaterdag al ruim voor de opening bezoekers in de showroom. Dit was zowel voor de dealers als voor onszelf prettig om te constateren.”

Uiteindelijk is het evenement afgesloten met iets minder bezoekers dan vorig jaar en een positief verkoopresultaat.

Dealers van Adria

De getoonde modellen worden op dit moment verplaatst naar de dealerbedrijven in Nederland en België. Het volgende grote evenement voor Adria Benelux is het Salon Mobicar in Brussel van 12 tot en met 20 oktober. Daarna wachten nog het Adria Dealer Weekend in Nederland op 25, 26 en 27 oktober en de Open Deur Dagen in België van 25 oktober tot en met 2 november.

“Onze branche heeft het, net als vele andere, niet makkelijk. Maar het succes van Dordrecht Open stemt ons positief. Als nieuwe importeur hebben we zin in dit nieuwe jaar. En samen met onze dealers zijn wij er zeker van dat het een mooi jaar kan worden”, aldus Natasja Borghuis.

Praat mee

Praat mee: Dordrecht Open succesvol voor Adria

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation