ACSI FreeLife

Menu

Dordrecht Open: een bezoek waard

Van 5 t/m 13 september staat Dordrecht weer in het teken van al het nieuws van de caravan- en campermerken Adria, Fendt, Hobby en Sun Living.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Het jaarlijks terugkerend evenement Dordrecht Open staat bol van noviteiten en kampeerbeleving.

Nieuws van Hobby

Hobby verrast de caravanwereld met de nieuwe De Luxe Edition serie. Een sportieve caravan in de traditie van Hobby, dus overladen met standaard accessoires. Hobby is bekend vanwege het All-Inclusive principe.

Een opvallend nieuwtje is de door Hobby zelf ontwikkelde nieuwe Super Slim Tower Koelkast. Met zijn 150 liter inhoud groter dan zijn voorganger, maar kleiner voor wat betreft vloeroppervlak.

Het All-Inclusive principe geldt nu ook voor de meeste Hobby kampeerauto’s. Dus geen dure extra pakketten meer, maar alles er-op en er-aan. Van dakluifel tot aan verwarmde afvalwatertanks en multimediapakketten.

Adria’s debutanten

Bij de caravans is natuurlijk de geheel vernieuwde Alpina te bewonderen. Deze 4-seizoenen caravan heeft voor dit nieuwe seizoen een totale metamorfose ondergaan en oogt ruimer en moderner dan ooit. Standaard is de serie voorzien van een compleet Alde vloeistof verwarming systeem, hagelbestendige polyester opbouw, luxe Ergo toiletruimte en functionele Adria Smart keuken.

Ook op campergebied valt er heel wat nieuws te bekijken: zo zijn de geheel vernieuwde Adria Compact modellen te bekijken. Het model heeft een ware metamorfose ondergaan vergeleken met het introductiemodel van 2008, maar is nog altijd compact van afmeting: 2,12 m. breed en slechts 5,99 m. of 6,60 m. lang. Gezien de beschikbaarheid zal het model waarschijnlijk pas vanaf dinsdag 8 september in Dordrecht te zien zijn.

Een reeks caravans en campers met diverse extra’s en een “zilveren teint” ter ere van het 50-jarig bestaan van Adria zijn geintroduceerd onder de noemer Silver Edition, tegen een extra scherpe prijs.

Sun Living; een voordelige keuze

Sun Living wordt in de Adriafabriek in Novo Mesto geproduceerd. Het merk is in het nieuwe seizoen uitgebreid met 2 indelingen: de Lido S 45 SC is een semi-integrale camper van 6,99 m. lang met queensbed achterin. De gescheiden douche- en toiletruimte verhogen het comfortniveau in dit model.

Ook bij de crossover modellen is een indeling toegevoegd; de Lido M 50 SL. Dit model biedt dankzij de enkele bedden achterin en het hefbed boven het salon 6 slaapplaatsen, is uitgerust met een 150 l. koelkast en heeft een totale lengte van 7,40 m. Alle Sun Living modellen, van buscamper t/m alkoof staan op Fiat Ducato.

Ook Fendt meldt zich met nieuws

Fendt heeft de Saphir en de Opal serie grondig aangepakt. Het totaal nieuwe interieur straalt het degelijke en ouderwetse vakmanschap uit, gecombineerd met ultramoderne en innovatieve technieken.

Hoe & wat

Adria en Sun Living zijn te vinden in de Congreshal van het Postillion Hotel in Dordrecht, Rijksstraatweg 30. Aan de Pieter Zeemanweg 170, op slechts 2 minuten rijden van de Adria locatie, worden de nieuwe modellen van Hobby caravans en campers en Fendt caravans getoond. Parkeren en entree zijn bij beide locaties gratis.

Openingstijden: dagelijks van 10.00 u. tot 17.00 u. Verder vind je op Dordrecht Open Reich met de caravan mover, 1-2-3 Products voor het reinigen van camper en caravan, ACSI Campinggidsen, Isabella Voortenten, Memo Accessoires en Construct Versnellingsbaksloten voor de camper.

Meer informatie over Dordrecht Open is te vinden op DordrechtOpen.nl.

Praat mee

Praat mee: Dordrecht Open: een bezoek waard

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation