ACSI FreeLife

Menu

Op naar de volgende camping

TestTour WalloniëTijd om te verkassen! Erwin en Henriëtte van der Louw laten Camping Sandaya Parc La Clusure achter zich en zetten koers naar Camping Ile de Faigneul. Met de Subaru Outback en Eriba Nova 480 Trend is het een ontspannen en comfortabele reis naar de camping in Poupehan. Onze Actievelingen hebben inmiddels flink wat kilometers met de nieuwe auto afgelegd. Hoogste tijd om te peilen hoe die bevalt.

Auteur
Olle Vastbinder
Datum
ReactiesReageer
Actievelingen onderweg naar de volgende camping

‘De auto bevalt uitstekend’, vertelt een tevreden Erwin over de Subaru Outback. ‘Hij is comfortabel, groot en hij trekt de caravan goed. Vermogen genoeg in ieder geval.’ Ook zijn wederhelft vindt de auto erg fijn. ‘Hij heeft veel opbergvakjes’, zegt Henriëtte. ‘Je kan er van alles in kwijt terwijl je het van de buitenkant niet ziet. En de navigatieset is fantastisch. Het scherm is heel groot, dus je kan alles goed bedienen. Na een fijne rit worden de pootjes van de Eriba uitgedraaid en kan het avontuur op de nieuwe camping beginnen.

Beleef Wallonië en de Ardennen met ons mee!

In augustus, september kon je al genieten van de Hanzestedenreis van de Levensgenieters en de Cultuurliefhebbers. De Gezinskampeerders en Actievelingen beleefden een geweldig kampeeravontuur in Wallonië en de Ardennen. Tot en met 22 januari vind je dagelijks nieuwe video’s en blogs van de caravanreis die de teams hier maakten. Ondertussen houden we je natuurlijk op de hoogte via onze Facebookpagina en Youtube-kanaal.

Praat mee

Praat mee: Op naar de volgende camping

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht