ACSI FreeLife

Menu

Dit is het testteam Gezinskampeerders 2020!

TestTour KarinthiëIn augustus gingen voor het vierde jaar op rij vier testteams op pad voor de ACSI FreeLife TestTour. Bestemming van deze editie: de Oostenrijkse deelstaat Karinthië. In het zonnige zuiden van Oostenrijk testten ze naar hartenlust een nieuwe Volvo met Fendt-caravan aan de haak. We stellen hierbij het testteam Gezinskampeerders aan je voor: Karen (44), Mark (44), Loïs (8), Figo (11) en Sofie (13) Toorenburg.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer
Gezin Reisdag 2557

De vrolijke familie Toorenburg komt uit Beuningen. Ze beleven een ideale vakantiedag het liefst met een stoere activiteit op grote hoogte. De familie is namelijk verzot op klimmen. En hoewel Loïs de jongste en kleinste telg is ,doet ze qua dapperheid helemaal niets onder voor haar grote broer en zus. “Toen we vorige zomer een spannende klimtocht maakten door een kloof in Spanje, mocht Loïs eigenlijk niet mee vanwege haar leeftijd. Maar nadat we vertelden over al haar klimervaringen, mocht ze toch mee. De gids was onder de indruk van haar dapperheid”, vertelt moeder Karen trots. In Karinthië zijn talloze mogelijkheden voor sportieve activiteiten voor het gezin. Komt dat even goed uit!

Luxere en grotere caravan

Normaal gesproken reist het gezin met een Volkswagen Transporter met bescheiden caravan aan de haak, maar deze keer gaan ze op pad met een gloednieuwe Volvo XC60 Recharge T8 AWD met een Fendt Bianco Selection 515 SKM aan de haak. “Ik ben heel erg benieuwd hoe een luxere en grotere caravan ons gaat bevallen”, aldus Karen. Qua bestemming kiezen ze vaak voor de Franse bergen. Karinthië is dus nieuw voor ze.

Altijd mijn zussen bij me

“Het leuke van kamperen vind ik dat ik altijd mijn zussen bij me heb om mee te spelen”, vertelt Figo trots. En heus, ze maken ook weleens ruzie, vertelt Sofie. Maar toch hebben ze veel plezier met elkaar als ze op vakantie zijn. Dat willen we graag met ze meemaken!

Beleef Karinthië met ons mee!

Je leest uitgebreid over de avonturen van de gezinskampeerders in ACSI FreeLife magazine 1-2021. Tot en met mei kun je nog genieten van alle video’s en blogs van de ACSI FreeLife TestTour in Karinthië. Alles verschijnt in het speciale dossier. Alle video’s vind je ook terug in onze vernieuwde YouTube-playlist! Ondertussen houden we je natuurlijk graag op de hoogte via onze nieuwsbrief en Facebookpagina. Abonneer je en vind ons leuk, dan mis je niets!

Bestel magazine

Praat mee

Praat mee: Dit is het testteam Gezinskampeerders 2020!

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht