ACSI FreeLife

Menu

DemoDagen bij Karsten Travelstore

Tijdens de DemoDagen bij Karsten Travelstore wordt niet alleen de nieuwe collectie gepresenteerd, maar ook producten gedemonstreerd en antwoorden op vragen gegeven. De DemoDagen vinden plaats op 18, 19 en 21 april in Zwaag.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer
karstenjubileum

Zien, doen, beleven bij Karsten Travelstore

Welke slaapzak is het warmst en welke zaklamp geeft het meeste licht? Op deze en meer vragen krijg je antwoord tijdens diverse demonstraties bij Karsten Travelstore. De belangrijkste thema’s van het kamperen komen aan bod: van de tent, onderweg tot op de camping. De winkelmedewerkers geven handige tips en advies.

De winkel wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot een camping. Het wordt donker gemaakt zodat je zelf in het ‘echt’ kunt testen welke zaklamp het meeste licht geeft. Er is zelfs een koelruimte waar je kunt testen welke slaapzak het warmst is.

Jubileumtent

Om het veertig jarig bestaan van Karsten Travelstore te vieren is de oppompbare Karsten Tent type 300 tijdelijk in een speciale kleurencombinatie verkrijgbaar. De jubileumtent, voor de gelegenheid in staalgrijs met donkerblauw uitgevoerd, is in beperkte oplage verkrijgbaar.

De DemoDagen zijn 18,19 en 21 april (Tweede Paadag open) in Zwaag (De Factorij 9).

Praat mee

Praat mee: DemoDagen bij Karsten Travelstore

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht