ACSI FreeLife

Menu

DemoDagen bij Karsten Travelstore

In de Karsten Travelstore kun je alvast in de kampeerstemming komen tijdens de DemoDagen. De DemoDagen vinden plaats op  3,4 en 6 april.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer

Het kampeerseizoen is begonnen! Tijd om aan de slag te gaan met het aanschaffen van nieuwe kampeerspullen of het compleet maken van je bestaande uitrusting. Welke spullen heb je nodig en welke zijn geschikt voor jouw kampeersituatie? Dat kun je volgens tentfabrikant Karsten ontdekken tijdens de DemoDagen.

Ontdekken tijdens de DemoDagen

De belangrijkste thema’s en vragen rondom het kamperen passeren de revue: van de tent, onderweg tot op de camping. Hoe zet je een tent op? Welke slaapzak is het warmst en welke zaklamp geeft het meeste licht? Hoe zet je eigenlijk koffie op de camping? Karsten Travelstore geeft antwoord in de vorm van demonstraties en tips. Er klinken krekelgeluiden en op de Karsten Tenten afdeling is het donker.

Zien, doen en beleven

Zo waan je je even op de camping (by night) en kun je die zaklamp ‘in het echt’ uitproberen. Zien, doen en beleven is het motto. Want, zo meent Karsten, als je je goed voorbereid, kun je straks met een gerust hart op vakantie. Elke dag vinden er afwisselend diverse demonstraties plaats. Kijk voor meer informatie op de site, KarstenTravelstore.nl. Tweede Paasdag is de Karsten Travelstore ook open.

De Karsten Travelstore vind je op De Factorij 9 in Zwaag. Bekijk hier de poster.

Praat mee

Praat mee: DemoDagen bij Karsten Travelstore

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation