ACSI FreeLife

Menu

De zintuigen prikkelen in Kampen

Kennismaken CataloniëPaul en Enny Kavelaar, het testteam Levensgenieters, beginnen hun reis in het historische Kampen. Hier krijgen ze een rondleiding door koffie- en theeproeflokaal De Eenhoorn en sigarenfabriek De Olifant. Zien, proeven, ruiken en voelen … het is een feest voor de zintuigen. Na een zonnige fietstocht terug naar de camperplaats genieten ze nog even lekker na met een wijntje in hun Bürstner Lyseo Time T 690 G.

Auteur
Olle Vastbinder
Datum
ReactiesReageer
Kampen

De rondleiding bracht Paul en Enny terug in de tijd. ‘Het deed me heel erg aan mijn vader denken’, vertelt Enny na afloop. ‘Die rookte ook lekker sigaren op zondagmiddag. Het was ontzettend leuk’. De tabak uit Sumatra bracht Paul in gedachten terug naar zijn geboorteland, een plek waar hij warme herinneringen aan heeft. De Hanzestad van vandaag viel daarom ook bij hem in de smaak. ‘Ik heb Kampen voor het eerst gezien en het is een leuke stad’. De levensgenieters sluiten de dag samen af met een lekker wijntje: ‘proost!’

Beleef de Hanzesteden met ons mee!

De ACSI FreeLife TestTour 2019 zit er alweer op voor de testteams. Maar voor alle volgers gaat het pas beginnen! Vanaf vandaag vind je dagelijks nieuwe video’s en blogs van de camperreis langs de Hanzesteden in het TestTour-dossier. Vanaf midden december is het de beurt aan de Actievelingen en Gezinskampeerders, die Wallonië ontdekt hebben met een splinternieuwe auto-caravancombinatie. Tot die tijd houden we je op de hoogte via onze Facebookpagina. Veel plezier alvast!

Nieuwsgierig en enthousiast geworden? Je kan Paul en Enny zélf alles vragen over hun verhalen en ervaringen. Op vrijdag 11 oktober staan zij namelijk op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs, gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. En misschien wil je wel meer weten over de camper waarmee de levensgenieters op pad zijn geweest. Goed nieuws! Ook de Bürstner Lyseo Time T Limited 690 G is op de beurs te bewonderen. Zien we je daar?

Praat mee

Praat mee: De zintuigen prikkelen in Kampen

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht