ACSI FreeLife

Menu

De Waard Winterbeleving

Heb je een De Waard tent en zin om te gaan winterkamperen? Camping de Hertshoorn in het Gelderse Garderen is in het weekend van 7,8 en 9 februari het toneel van De Waard Winterbeleving 2014.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer

Zowel leden van het De Waard forum als niet-leden kunnen zich tot 1 februari aanmelden voor dit winterkampeerweekend.

De Waard Winterbeleving

De organisatie van De Waard Winterbeleving 2014 is in handen van De Waard Tenten, De Waard Forum en Camping de Hertshoorn. Alleen bezitters van een De Waard tent mogen deelnemen. Je kunt ook alleen een bezoekje brengen tijdens het weekend om de winterkampeersfeer te proeven.

Inschrijven voor De Waard Winterbeleving 2014 kan via de shop van het De Waard Forum. Speciaal voor dit weekend gelden er aparte tarieven. Voor 1 persoon betaal je voor twee nachten € 22,50, voor 2 personen, twee nachten € 35 en voor iedere extra persoon voor twee nachten € 12,50. De prijzen zijn inclusief hout voor het kampvuur en stroom, maar exclusief eten en drinken. Er is ook een los arrangement met betrekking tot eten. Je kunt hier een kaart voor kopen en hebt dan ontbijt en diner. De prijs voor dit arrangement bedraagt € 27,50.

Op Camping de Hertshoorn zijn normaal gesproken honden niet toegestaan. Dit weekend wordt een uitzondering gemaakt. Je hond mag ook genieten van de Winterbeleving.

Aanmelden De Waard Winterbeleving

In de Forum shop kun je kaartjes reserveren voor het weekend. Het is alleen een reservering, de betalingen doe je tijdens het weekend zelf bij de receptie van de camping. Kijk hier voor meer informatie. Wil je alvast een voorproefje? Bekijk dan het filmpje met een sfeerimpressie van vorig jaar.

Praat mee

Praat mee: De Waard Winterbeleving

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation