ACSI FreeLife

Menu

Dit was de TestTour van de Cultuurliefhebbers!

testtourEen citytrip naar Thun, wandel- en fietstochten, een afdaling met een step en workshops kantklossen en papierknippen. De TestTour van Maarten en Eveline zat echt bomvol. Maar wat vonden de Cultuurliefhebbers het leukst? En wat is hun eindoordeel over de Volvo XC40 en LMC Style 400 F? Je ziet het in de allerlaatste video.

Auteur
Jeroen Timmermans
Datum
ReactiesReageer
TestTour Cultuurliefhebbers

Wat hebben ze genoten. Twee weken lang door Zwitserland trekken met een splinternieuwe auto-caravancombinatie. Voor camperaars Maarten en Eveline was het weer even vertrouwd vakantie vieren. In het begin van hun relatie gingen ze er namelijk ook op uit met een caravan. De vraag is nu: smaakte dit uitstapje naar meer?

‘Een waanzinnige combinatie’

Maarten steekt zijn mening niet onder stoelen of banken. ‘We hebben de hele vakantie ontzettend genoten van de LMC-caravan en de Volvo XC40. Echt een waanzinnige combinatie.’ Die mening wordt gedeeld door Eveline. ‘We hadden heel veel plezier van de caravan, ik vond ‘m erg praktisch’, vult ze Maarten aan. Is dat genoeg om hun huidige camper te verkopen en weer terug te gaan naar een caravan?

Voor Eveline niet. ‘Mijn voorkeur gaat nog steeds uit naar de camper omdat ik het verkassen wat makkelijker vind.’ Maarten twijfelt echter nog, want zijn liefde voor het caravannen is zeker weer opgebloeid tijdens de TestTour in het Berner Oberland. ‘Het is wel erg luxe om met de caravan op pad te gaan. Mover eronder en je hebt de caravan zo gestald en zo weer meegenomen’, zegt hij. Benieuwd of dat nog tot discussies gaat leiden op de terugweg naar Nederland …

Thun: onbekend, maar niet meer onbemind

Over het hoogtepunt van het tweeweekse avontuur hoeft Maarten niet lang na te denken. Dat is Thun. ‘Een beeldschone stad die eigenlijk nooit zo onder de aandacht is’, vertelt hij enthousiast. Ze bezochten Thun met de fiets vanaf de camping. Die fietstocht is Eveline bijgebleven. ‘We hebben zestig kilometer rond de Brienzersee gefietst, wat prachtig was!’ Het is dus niet overdreven om te zeggen dat de twee Vreelanders een succesvolle TestTour hebben beleefd. We danken jullie voor het deelnemen en zien jullie graag nog eens terug!

Beleef Bern met ons mee …

En dat was dan de laatste video van de TestTour van Eveline en Maarten. De Cultuurliefhebbers hebben een prachtige reis om op terug te kijken. Maar wij zijn nog lang niet klaar. Want nu is het tijd voor het volgende testteam: Levensgenieters Bert en Veronique. Alle blogs en video’s komen in een dossier. En de video’s vind je ook allemaal terug in onze YouTube-playlist. Ondertussen houden we je graag op de hoogte via de nieuwsbrief en Facebookpagina. Abonneren en liken maar, dan mis je helemaal niets!

Praat mee

Praat mee: Dit was de TestTour van de Cultuurliefhebbers!

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht