ACSI FreeLife

Menu

De Outdoor en Kampeerdagen 2014

Eerder schreef ACSI FreeLife al over de BOVAG Kampeerdagen tijdens het weekend van Pasen. Kan je niet wachten en wil je alvast de sfeer van kamperen proeven? Bezoek dan dit weekend 12 en 13 april de ANWB Outdoor en Kampeerdagen in het Noord-Hollandse Ouderkerk a/d Amstel.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Op de Kampeerdagen vind je zo’n 150 deelnemers en een ruim aanbod aan kampeer- en outdoorproducten. Het terrein is verdeeld in drie werelden: Outdoor, Kamperen en Fietsen.

Kamperen

Bekijk in de Kampeerwereld de nieuwste modellen tenten, je kan er informatie inwinnen over caravans, campers, vouwwagens en er is een verkooppunt voor verkopers en kopers van gebruikte caravans. Bezoek ook de stand van de KCI, de vereniging voor bedrijven in de kampeerbranche, waar een aantal KCI-leden zich presenteren op een kleine KCI-camping.

Fietsen

Er worden diverse activiteiten, demonstraties en optredens verzorgd. Kinderen kunnen zich laten schminken of springen op het springkussen. Voor de fietsliefhebbers zijn er in het prachtige groengebied rond de Ouderkerkerplas fietsroutes uitgestippeld. Je kan zo direct de nieuwste modellen fietsen en e-bikes testen.

Outdoor

In het Outdoor Paviljoen zie je hoe de beste BBQ-gerechten worden gemaakt, kan je chillen in de hangmatten-hangout of klimmen op de klimmuur. Verder zijn er demonstraties en workshops zoals koken boven het kampvuur en kaartlezen met kompas.

Meer informatie

De Outdoor en Kampeerdagen worden georganiseerd door de ANWB. Entreekaarten voor het evenement zijn alleen online verkrijgbaar of aan de kassa. Bij voorinschrijving kost de entree € 5,- p.p.p.d. Aan de kassa betaal je € 10,- p.p.p.d. Kinderen t/m 14 jaar hebben gratis entree. Kijk voor meer informatie over de Kampeerdagen op ANWB.nl/kampeerdagen

Campings bij Amsterdam

De locatie van Kampeerdagen is in het recreatiegebied aan de Ouderkerkerplas aan de Groeneveldweg/Middenweg in Ouderkerk a/d Amstel. Maak er meteen een weekendje Amsterdam van, overnachten kan op een van de ACSI geïnspecteerde campings. Deze vind je op: Eurocampings.eu

Praat mee

Praat mee: De Outdoor en Kampeerdagen 2014

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation