ACSI FreeLife

Menu

De nieuwe CampingCard ACSI-website

De vernieuwde website van CampingCard ACSI is gelanceerd. Deze uitgebreide campingzoekmachine voor zeer voordelig kamperen in het laagseizoen is gebruiksvriendelijker geworden heeft een nieuw, fris design gekregen. Daarnaast zijn er nieuwe functionaliteiten toegevoegd.

Auteur
Loes van den Heuvel
Datum
1
1
ReactiesPraat mee

Ruim 2.700 campings, meer dan 200 voorzieningen

Jaarlijks gebruiken ruim 2,2 miljoen Europese kampeerders CampingCard.com om zich te oriënteren op hun voordelige kampeervakantie. Met ruim 2.700 campings, 6 talen en ruim 200 voorzieningen (waarop ACSI jaarlijks inspecteert) krijg je een uitgebreid en betrouwbaar campingaanbod gepresenteerd.

Uitgebreide zoekmogelijkheden

Op de vernieuwde CampingCard.com is het zoeken naar een voordelige camping voor in het laagseizoen uitermate eenvoudig geworden. Via de zoekbox kan op land, regio, plaats, of campingnaam worden gezocht.
Ook kan je er via het Google Maps-kaartmateriaal zoeken en op vakantiethema of op ruim 200 voorzieningen zoeken.

De campings worden getoond in een overzichtelijke resultatenlijst, waaruit weer verder gefilterd kan worden. Met de routeplanner van Google Maps kan je eenvoudig je route bepalen.

Weergave en design

De vernieuwde website van CampingCard ACSI is geheel responsive, wat inhoudt dat de site op alle schermen meeschaalt.
Het nieuwe design toont nu meer sfeer en de prachtige, grote afbeeldingen roepen het kampeergevoel op. Een lust voor het oog!

Voor en door kampeerders

De compleet vernieuwde website gemaakt met hulp van 12.500 Europese kampeerders. De speerpunten die uit het kampeerdersonderzoek kwamen zijn doorgevoerd in de website: duidelijkheid, helderheid en overzicht.
Ook na de livegang van de nieuwe website leveren kampeerders hun bijdrage door middel van campingbeoordelingen. Iedere camping mag beoordeeld worden, mits de kampeerder de camping daadwerkelijk bezocht heeft. Inmiddels staan er al 85.000 beoordelingen online!

Nog meer aanbod in 2015

In 2015 zijn er via CampingCard.com ruim 2900 campings in 20 Europese landen te vinden waar men voordelig kan kamperen in het laagseizoen. Bij ruim 600 campings zijn zelfs maximaal 3 kinderen (t/m 5 jaar) voor hetzelfde tarief inbegrepen.

Jouw mening

Natuurlijk zijn we razend benieuwd wat jij van de nieuwe CampingCard ACSI-website vindt. Op de website vind je aan de rechterkant een ‘feedbackbutton’. Klik hierop en laat je reactie achter!

Gebruik je CampingCard ACSI nog niet? Lees dan hier meer over deze kortingskaart.

Bekijk de nieuwe website

Confidental Infomation