ACSI FreeLife

Menu

De nieuwe ACSI FreeLife

Maar liefst 180 pagina’s kampeerplezier met deze keer als extra: de buscamperspecial. Maar ook: 7 kustcampings in België, de jubileummodellen van Adria, 6 maanden op pad met de LMC Vivo 530 K en een dakaircotest.

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

‘The journey is the travel’. Deze Engelse tegeltjeswijsheid laat zich eigenlijk niet zo goed vertalen naar het Nederlands. Onderweg zijn is minstens zo belangrijk als het reisdoel, daar komt het ongeveer op neer. En hoe kun je die regel beter toepassen dan tijdens een vakantie met een buscamper? Bestel ‘m hier.

Moeiteloos door de stad rijden

Met je gemotoriseerde huisje ontdek je de wereld kilometer na kilometer. Je parkeert bij het vinden van een mooie locatie. Voor hoe lang? Wie zal het zeggen. En als het regent? Dan rijd je verder naar het zuiden, naar de zon. Het rijden is een genot. Je mengt je moeiteloos in het drukke stadsverkeer en smalle achterafwegen bedwing je ook vrij eenvoudig.

Een primeur!

In de buscamperspecial lees je hoe je je buscamper met nog meer leefruimte kan verrijken, zie daarvoor onze voortententest en de informatie over hefdaken. Of wat dacht je van een kijkje in de keuken bij Custom Camp? Dit bedrijft bouwt campers helemaal naar de wensen van haar klanten en dat levert verrassend mooie campers op. Bovendien hebben we een primeur van formaat: bij ons lees je als eerste over de Volkswagen T6 California!

Maar ook lees je dit

Ben jij klaar voor een nieuwe Hobby? Lees over de OnTour 470 KMF. Of de dubbeltest met de Bürstner Ixeo time en de Adria Matrix Plus. De Lady Camper van Hymer zal je doen verbazen en wij hebben de geheimen van kamperen aan de Belgische kust. Veel leesplezier.

bestel magazine

Praat mee

Praat mee: De nieuwe ACSI FreeLife

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation