ACSI FreeLife

Menu

De nieuwe ACSI Eurocampings-website

De vernieuwde website van ACSI Eurocampings is gelanceerd. De meest uitgebreide campingzoekmachine van Europa is gebruiksvriendelijker geworden en het nieuwe design oogt frisser en rustiger.

Auteur
Willeke Verbeek
Datum
5
5
ReactiesPraat mee
ec artikel header1

Daarnaast zijn er nieuwe functionaliteiten toegevoegd. Het is voor de Europese kampeerder nog makkelijker geworden om een camping te vinden die aan zijn/haar wensen voldoet.

9.800 campings, ruim 200 voorzieningen

Jaarlijks gebruiken 10 miljoen Europese kampeerders Eurocampings.eu om zich te oriënteren op hun kampeervakantie. Met ruim 9.800 campings, beschikbaarheid in 13 talen en ruim 200 voorzieningen (waarop ACSI jaarlijks inspecteert) krijgt de kampeerder een uitgebreid en betrouwbaar campingaanbod gepresenteerd.

In het vernieuwingstraject heeft jarenlange ervaring een rol gespeeld en er is onderzoek gedaan onder ruim 12.500 Europese kampeerders. De kampeerders die tijdens het onderzoek de de testversie van de nieuwe site al hebben mogen bezoeken zijn erg enthousiast. Zij kwalificeerden de vernieuwingen als: duidelijk, helder en overzichtelijk.

Eenvoudig zoeken

Op de vernieuwde ACSI Eurocampings-website  is het zoeken naar een camping nog eenvoudiger geworden. Via de zoekbox, uitgebreid zoeken of  via het nieuwe kaartmateriaal. Kampeerders kunnen hierop in- en uitzoomen en zien meteen welke campings er in het gebied liggen.

Met de nieuwe functie ‘campings vergelijken’ is in één oogopslag duidelijk wat de verschillen zijn tussen de voorzieningen bij geselecteerde campings. Ook zijn er vele thema’s aanwezig waarop de kampeerder kan zoeken.

Jouw mening

Ook na de lancering zal de ‘oude’ Eurocampings.eu nog enige tijd te bezoeken zijn. De vernieuwde Eurocampings.eu wordt na lancering nog verder geoptimaliseerd. Via de feedbacktool kun je eventuele foutjes melden en laten weten wat je van de vernieuwde website vindt. Uiteraard kun je ook hieronder ook een reactie achterlaten.

De vernieuwde website is te bereiken via: Eurocampings.eu.

Naar ACSI Eurocampings

 

Praat mee

 1. pl
  patricia de lille

  Overzichtelijke site,

  Alleen als je nog filters wilt toevoegen vb ik zocht naar campings met trekkershutten, dan past de site deze filter niet toe!

  Reageer
  0
  0
 2. SJ
  Stijn de Jong

  makkelijker zoeken naar een camping door inzoomen op de kaart. Een hele verbetering.

  Reageer
  0
  0
 3. HV

  Moet dat springende rode tentje echt? Ik word tureluurs van op het heen en weer dansende rode tentje en kan me amper concentreren op de kaart met informatie. Mag dat svp weer een stilstaand tentje zijn?

  Reageer
  0
  0
 4. Bp
  Bal prosper

  Voor alle kamperders wat uitleg over -tenten-Carravans en Campers

  Reageer
  0
  0
 5. db
  dorotique bernards

  snel, reuzesnel, maar zou graag de emailadressen van de inspecteurs erbij hebben ipv de telefoonnummers

  Reageer
  0
  0

Praat mee: De nieuwe ACSI Eurocampings-website

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht