ACSI FreeLife

Menu

De must-visits van de KCJ

Loop jij een van de komende dagen ook rond op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs (KCJ) in Utrecht? Dan zijn dit de modellen waar je niet aan voorbij mag lopen. De kampeerbeurs in de Utrechtse Jaarbeurs duurt nog tot en met zondag 13 oktober.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
KCJ
Haaks camper
KCJ_TakeOff

Nadat je je ticket hebt gescand, kom je aan je linkerhand op het Innovatieplein in hal 9 meteen een aantal bijzondere kampeermiddelen tegen. Van de allereerste gasloze caravan van LMC tot een caravanboot en een plug-in hybride camper van Dethleffs. Met deze Dethleffs Globevan e.Hybrid moet je nog wel steeds tanken. In de Globevan is namelijk een 1,0 liter benzinemotor ingebouwd zodat hij niet volledig afhankelijk is van elektriciteit.

Hou je Haaks

Iets verder stuit je in hal 9 op een houten camper die je in eerste instantie niet zou verwachten op een kampeerbeurs. Deze Haaks heeft veel weg van een tiny house. Het unieke aan dit excentrieke model met riant hefdak is dat je de kampeermodule kan loskoppelen. Wel zo handig als je even boodschappen wil doen.

Vouwcaravan

Voor een regelrechte primeur moet je in hal 11 zijn. Daar staat de TakeOff van Easy Caravanning, een cross-over tussen een vouwwagen en een caravan. Het maximum gewicht van deze hagelnieuwe vouwcaravan ligt onder de 750 kilogram en dat maakt de TakeOff dus ook interessant voor elektrische auto’s. Deze Nederlandse vouwcaravan is verkrijgbaar vanaf € 12.995.

De duurste caravan van de KCJ

Een andere noviteit die de aandacht trekt, is de driedelige uitschuifcaravan van Beauer die je tegenkomt in hal 9. Over uitschuiven gesproken, de toch al royale leefruimte van de ruim 10 meter lange Tabbert Cellini 750 HTD (hal 12) kan je met één druk op de knop via een slide-out aan de zijkant nog groter maken. Kan je meteen ook zeggen dat je de duurste caravan van de Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2019 hebt gespot. Deze superdeluxe Tabbert is verkrijgbaar vanaf € 82.440.

Bestel je ticket met korting

Ga jij ook naar de KCJ maar heb je nog geen toegangskaartje? Als je je ticket bestelt via ACSI FreeLife betaal je geen € 12,50 maar € 9 voor een kaartje. De KCJ is tot en met zondag 13 oktober geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Praat mee

Praat mee: De must-visits van de KCJ

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht