ACSI FreeLife

Menu

De levensgenieters reizen in stijl naar de Hanzesteden

Kennismaken Catalonië Ook voor Paul en Enny Kavelaar staat de reis op het punt van beginnen. Op een zonnige augustusdag zijn ze naar Andelst gekomen, waar de gloednieuwe Bürstner Lyseo Time T 690 G een echte blikvanger is voor het kantoor van ACSI. De levensgenieters zijn onder de indruk van de luxe halfintegraal waarmee ze op pad gaan. En jij vast ook, kijk maar met ze mee!

Auteur
Jeroen Timmermans
Datum
ReactiesReageer
Ophaaldag levensgenieters

Ook Paul en Enny zijn ervaren caravankampeerders. En met enige jaloezie zien ze tijdens hun vakanties de campers links en rechts voorbijrijden. Maar dat is nu wel even anders! Want de Wateringers gaan twee weken in een nieuwe Bürstner-camper de mooiste Hanzesteden bezoeken. Al snel nemen ze een kijkje. Enny: ‘Zo, dit is echt heel mooi. En die wijnglazen, dat is natuurlijk speciaal voor ons.’ Ook Paul is enthousiast: ‘Het ziet er perfect uit allemaal. En wat een mooi dashboard.’ Zo te horen is deze camper Paul en Enny op het lijf geschreven.

Beleef de Hanzesteden met ons mee!

De ACSI FreeLife TestTour 2019 zit er alweer op voor de testteams. Maar voor alle volgers gaat het pas beginnen! Vanaf vandaag vind je dagelijks nieuwe video’s en blogs van de camperreis langs de Hanzesteden in het TestTour-dossier. Vanaf midden december is het de beurt aan de Actievelingen en Gezinskampeerders, die Wallonië ontdekt hebben met een splinternieuwe auto-caravancombinatie. Tot die tijd houden we je op de hoogte via onze Facebookpagina. Veel plezier alvast!

Praat mee

Praat mee: De levensgenieters reizen in stijl naar de Hanzesteden

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht