ACSI FreeLife

Menu

De kampeermodellen 2014

In het vorige nummer van ACSI FreeLife magazine heb je al kennis gemaakt met nieuwe caravans, campers en voortenten van 2014. In het december-januari nummer van ACSI FreeLife magazine vind je nog meer nieuwe kampeermodellen.

Auteur
Katinka Schippers
Datum
ReactiesReageer
kip shelter

Kampeermodellen 2014

Wat hebben de Britten en Scandinaviërs voor ons in petto? En wat ligt er voor ‘onze eigen’ Kip in het verschiet? Bij de campers is de aandacht gevestigd op buscampers. Want of het nu de crisis of een hang naar meer flexibiliteit is: er komt steeds meer vraag naar compacte wagens. Een greep uit de selectie:

  • Weinsberg CaraOne: Met een nieuw uiterlijk en chiquer meubilair boort de CaraOne van Weinsberg een nieuwe doelgroep aan.
  • Elddis en Lunar: kunnen ook in Nederland rekenen op een vaste schare fans. Waar Lunar dé lichtgewicht specialist is, is Elddis meer een technisch merk.
  • Polar en Solifer: de Scandinavische caravans beschermen je tegen de kou.
  • Pössl: De Duitse buscamper-specialist Pössl pakt in 2014 uit met twee nieuwe modellen: de P2 Relax en de Roadcruiser Revolution.
  • Holtkamper: Laat het gezucht bij het opzetten van je voortent maar achterwege, want de Sky Wing staat in slechts negentig seconden.

Dat en meer vind je terug in het tweede deel van de nieuwsspecial: Nieuws 2014 in het december-januari nummer van ACSI FreeLife magazine. Vanaf 21 november ligt het nieuwe tijdschrift in de winkel.

 

Praat mee

Praat mee: De kampeermodellen 2014

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht