ACSI FreeLife

Menu

De cultuurliefhebbers zijn klaar voor de Hanzesteden

Kennismaken Catalonië Eindelijk is het zover! De ACSI FreeLife TestTour 2019 kan gaan beginnen voor Joop en Tonny Temmink, cultuurliefhebbers pur sang. Vol goede moed zijn ze afgereisd naar het ACSI-kantoor in Andelst, waar de splinternieuwe LMC Element T 668G al staat te schitteren in de zon. Neem samen met Joop en Tonny een kijkje in deze bijzondere halfintegraal.

Auteur
Jeroen Timmermans
Datum
ReactiesReageer
Ophaaldag cultuurliefhebbers

Joop en Tonny gaan al jaren met een caravan op vakantie. Maar twee weken lang met een nieuwe camper op pad, dat was een kans die ze niet konden laten schieten. Wat is hun eerste indruk van de LMC? Joop: ‘Een heel mooie, compacte camper met grote wielen. Echt een no-nonsense camper. Daar houd ik van.’ Tonny is meer van het interieur. Ze geeft haar ogen dan ook goed de kost: ‘Moet je kijken zeg. Ruimte genoeg. Ik vind het allemaal prachtig.’ Alleen maar positieve woorden voor hun nieuwe onderkomen. En dan moet de reis nog beginnen …

Beleef de Hanzesteden met ons mee!

De ACSI FreeLife TestTour 2019 zit er alweer op voor de testteams. Maar voor alle volgers gaat het pas beginnen! Vanaf vandaag vind je dagelijks nieuwe video’s en blogs van de camperreis langs de Hanzesteden in het TestTour-dossier. Vanaf midden december is het de beurt aan de Actievelingen en Gezinskampeerders, die Wallonië ontdekt hebben met een splinternieuwe auto-caravancombinatie. Tot die tijd houden we je op de hoogte via onze Facebookpagina. Veel plezier alvast!

Praat mee

Praat mee: De cultuurliefhebbers zijn klaar voor de Hanzesteden

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht