ACSI FreeLife

Menu

De beurstijd is weer in aantocht

De winter is voor de meesten het ideale moment om plannen te maken voor een volgende kampeervakantie. Op een beurs vind je alle informatie onder één dak. Een bezoek aan een beurs is bovendien een heerlijk uitje om in de vakantiesfeer te komen.

Auteur
Sander Cox
Datum
ReactiesReageer
CMT Stuttgart

ACSI FreeLife zet de belangrijkste beurzen van de komende tijd op een rijtje. Van de allergrootste vakantiebeurs tot de Kampeerbelevenis van het Noorden.

Kampeerbelevenis (27-29 december)

De Kampeerbelevenis van het Noorden is terug van weggeweest. Tijdens deze hernieuwde campingexpo in Kampeerhal Roden kan je alvast vooruitkijken naar jouw kampeerbestemming(en) voor 2020. Camping uit binnen- en buitenland verzorgen presentaties. Daarnaast is er volop vertier voor jong en oud, van een indoor schaatsbaan en kook- en barbecuedemonstraties tot live-muziek, diverse acties en een demonstratie zandsculpturen bouwen.

CMT Stuttgart (11-19 januari)

De CMT in Stuttgart is ’s werelds grootste vakantiebeurs. Naast vele toeristische organisaties en bestemmingen is een heel groot gedeelte van de beurs ingeruimd voor kamperen in de breedste zin van het woord. Je kunt er terecht voor de laatste kampeermiddelen, innovaties, toebehoren en accessoires.

Vakantiebeurs (16-19 januari)

In 1970 werd de eerste Vakantiebeurs georganiseerd. Al 50 jaar kun je hier inspiratie opdoen voor je vakantie. De 50e editie van deze beurs krijgt een gouden randje met een nog groter aanbod van reisorganisaties en bestemmingen. Er zijn optredens van bekende artiesten, je kunt mee doen aan tal van activiteiten en proeven van hapjes en drankjes vanuit de hele wereld.

beurs_vakantiebeurs c_Justina-Gedvilaite-Zwitserland_

Vakantiesalon Antwerpen (23-26 januari)

Op de grootste vakantiebeurs van Vlaanderen vind je alle vakantiebestemmingen onder één dak. De hallen zijn ingedeeld per continent waar de exposanten klaar staan om al je vragen te beantwoorden. Op dezelfde data en locatie vinden er nog drie andere beurzen plaats die je gratis mag bezoeken met je Vakantiesalon ticket.

Caravana (23-28 januari)

Op Caravana vind je alles voor je kampeervakantie. Er staan ruim 400 exposanten op het gebied van campers en caravans, (voor)tenten, vouwwagens, tenten, kampeeraccessoires. Met de laatste camper- en caravanprimeurs, demonstraties, workshops en de nieuwste kampeertrends. Ook zijn er meer dan 200 campings uit heel Europa vertegenwoordigd.

beurs_Caravana

Open dag Camperfixx (23-28 januari)

Wie op zoek is naar een compacte camper kan de beurs Caravana combineren met een bezoek aan Camperfixx in het nabijgelegen Sint Jacobiparochie. De Nederlandse camperbouwer houdt tegelijkertijd met Caravana een open dag waarbij je onder andere vierpersoons campers op basis van een Toyota Proace, Peugeot Expert en Citroën Jumpy kunt bekijken. Alle campers van Camperfixx zijn uitgevoerd met een verschuifbare slaapbank zonder rails op de vloer.

Fiets en Wandelbeurs Gent (15-16 februari)

Wil je weten waar je het mooist kunt wandelen? Wil je tips over fietsroutes, advies over nieuwe wandelschoenen of een inspirerende lezing bezoeken? Bezoek dan de Fiets en Wandelbeurs in Flanders Expo in Gent. Ook de winnaar van de verkiezing Wandelroute van het Jaar 2020 wordt tijdens deze beurs gekozen.

Praat mee

Praat mee: De beurstijd is weer in aantocht

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht