ACSI FreeLife

Menu

De allerbeste gezinscampings

In ACSI FreeLife 3-2015 lees je in de camping special de top tien van campings in Europa waar het hele gezin uit haar dak gaat. Van die top 10 krijg je hier al vast een voorproefje. 

Auteur
Ivo van den Dijssel
Datum
ReactiesReageer

Als het voor de kinderen leuk is, is het dat ook voor de (groot)ouders. Dit geldt voor iedere reisbestemming, maar zeker wanneer je gaat kamperen. In beginsel is kamperen altijd kindvriendelijk, maar sommige campings doen heel erg hun best voor kinderen, of het nu door een speeltuin is, een speelhuis, zwembaden, kinderopvang of een uitgebreid activiteitenprogramma:

De gezinscamping

1

Camping De Papillon

Voor de kinderen is er een nieuw activiteitencentrum met een openluchttheater bij Camping de Papillon in Twente. De avontuurlijke waterspeelplaats en het overdekte verwarmde zwembad behoren, voor zover wij dat kunnen overzien, tot de beste in hun categorie.

2

Camping du Letty

Kinderen kunnen op Camping du Letty (foto) in Bretagne, Frankrijk een onvergetelijke vakantie beleven. Een van de hoogtepunten is de minidisco in de kinderclub met de mascotte Lettycureuil. De allerkleinsten zullen verder veel plezier beleven in met vrolijke kleuren aangelegde pierenbad met glijbanen.

3

Camping Marina di Venezia

Voor kinderen is er op Camping Marina di Venezia in Adria, Italië een uitgebreid entertainmentprogramma met Leo Golf (onder meer waterfonteinen en een kinderglijbaan), Gommaland (opblaasbare speeltoestellen), baby cars, bumperboten (grote zwembanden) en een speeltuin. In het hoogseizoen kun je dansen en zijn er workshops, spellen, sportwedstrijden en is er een balletschool op locatie.

bestel magazine

Praat mee

Praat mee: De allerbeste gezinscampings

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht

Confidental Infomation