ACSI FreeLife

Menu

De Actievelingen blikken tevreden terug

testtourZwitserlandfans Theo en Antoinette blikken graag terug op hun TestTour-avontuur. ‘Het is ons zeer goed bevallen’. Vooral de tochten door Lenk, Interlaken en Meiringen springen voor het stel eruit. ‘We hebben weer allerlei leuke plekjes en mooie wandelpaden ontdekt’, vertelt Antoinette enthousiast.

Auteur
Bianca van Steenbergen
Datum
ReactiesReageer
Actievelingen blikken terug

Elektrisch rijden was niet nieuw voor de Actievelingen, maar de elektrische Volvo XC40 blijkt een echte winnaar te zijn: ‘De auto is ons zeer goed bevallen. Hij zweeft over de weg. Je merkt nauwelijks dat je de caravan erachter hebt’, laat Antoinette ons weten. Dat ze de Eriba steeds moeten afkoppelen als ze willen laden, is wel een minpuntje. Maar misschien dat de laadstations in de toekomst wel een speciale laadplek voor elektrische auto’s met caravans hebben.

Laat je ook inspireren

Vanaf de camping wil Antoinette graag nog een keer benadrukken hoe schitterend het Alpenland is. Verschillende plekken kende ze nog niet, zoals Lenk im Simmental. Toch beviel het erg goed. ‘Ik zou iedereen aanraden om gewoon eens te komen kijken in Zwitserland. Het is echt een supermooi land’. Wil je jouw liefde voor Zwitserland ook een beetje aanwakkeren? Bekijk dan de video en laat je door de Actievelingen inspireren. Rest ons niet anders dan Theo en Antoinette te bedanken voor hun enthousiaste deelname. Hopelijk tot ziens!

Alles nog eens rustig terugkijken?

Dit was dan de laatste video van de ACSI FreeLife TestTour 2021. Maar wees gerust, we zijn al druk bezig met de volgende TestTour! Wil je alle video’s en artikelen nog eens op je gemak terugkijken? Je vindt ze allemaal in het dossier. En de video’s vind je ook allemaal terug in onze YouTube-playlist. Meer weten over ACSI FreeLife? We houden je graag op de hoogte via de nieuwsbrief en Facebookpagina. Abonneren en liken maar, dan mis je helemaal niets!

Praat mee

Praat mee: De Actievelingen blikken tevreden terug

Naam is verplicht
Een e-mail adres is verplicht